DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 18.03.2020 15:27:13 

MANŽDÍRNICE UNITED

KLMF 2011 - 2014

Tabulka ligy: http://klmf.cz/index.php?page=liga




 

Finále

9:1

MANŽDÍRNICE UNITED x FK Tesla 9:1 (2:1)

 

Termín: 5.9.2014 (18:30)
Místo: Podharť
Rozhodčí: Hulík, Suk
Diváci: 60
Soupiska: V. Kodytek, A. Kodytek, M. Brož, J. Jelínek, V. Středa, S. Zajíček, J. Jiřička, T. Drinka, J. Smetana
Střelci: M. Brož 1x, T. Drinka 4x
ŽK: -
ČK: -

 

Antonín Kodytek 10
Stanislav Zajíček 10
Vladimír Středa 10
Tomáš Drinka 10
Jan Jiřička 10
Vladimír Středa 10
Marcel Brož 10
Jan Smetana 10
Jan jelínek 10

Reportáž ze zápasu

  • Finálové utkání nás čekalo s týmem FK Tesla, která se prokousala všemi zápasy díky penaltovým rozstřelům, kde tuto disciplínu pokaždé vyhráli. Letos se jim postavil nejofenzivnější tým MU. Tým MU nenechával nic náhodě a do týmu FK Tesla se ze všech sil opřel. To vyústilo k první brance, kde jejím autorem byl Antonín, když přizemní střelou k tyči, nedal šanci brankáři. Vzápětí na to jsme odpověděli druhou branku, kde se prosadil Hanz. Do konce poločasu, ale dokázal odpovědět soupeř, když s autového kopu, si dal vlastence Marcel B. Ve druhém dějství začali lépe hosté, když jednu tutovku zlikvidoval Víťan a druhá střela se otřela o brankovou konstrukci. To nás vedlo k zlepšení výkonu a samozřejmě i k další hezké brance v podání Tomáše a Hanze, kde poslední jmenovaný doklepl, přehazovaný míč za bezmocného brankáře, hlavou. To už soupeř vzdal veškerý boj a náš tým ho doslova drtil ve všech řadách! Poslední výtěžnou a především 9 branku vstřelil i Staník Z., po krásné kolmici od Komára. MU tím slaví 2 triumf v KLMF a dorovnal tak rekord Hattricku Wnaderers!!!

 

!!Mistři!!



Semifinálová série

odvetný zápas

5:1

MANŽDÍRNICE UNITED x Starci na Chmelu 5:1 (2:0)

 

Termín: 5.9.2014 (18:30)
Místo: Źdírnice
Rozhodčí: náhrada
Diváci: 10
Soupiska: V. Kodytek, A. Kodytek, M. Brož, J. Jelínek, V. Středa, S. Zajíček, J. Jiřička, T. Drinka
Střelci: M. Brož 1x, T. Drinka 4x
ŽK: -
ČK: -

 

Antonín Kodytek 9
S. Zajíček 8
Vladimír Středa 9
Tomáš Drinka 9
Jan Jiřička 9
Vladimír Středa 9
Marcel Brož 9
Jan Jelínek 9

Reportáž ze zápasu

  • V odvetném zápase jsme přivítali Starce na Chmelu na našem domácím prostředí. Hned v úvodu jsme museli přehodnotit rozestavení, a doufat že nad soupeřem vyzrajeme. Stinnou stránkou bylo i domlouvání rozhodčího „ o nás, bez nás“, kde soupeř si vyjednal náhradu sám, za FK Teslu. Zde se urodil nejrychlejší vstřelená branka v podání MU, kde raketovým způsobem nás do vedení poslal Tomáš D., kde si Komár vymíchal 3 obránce od starců. Následně byla série vyrovnána a donutili jsme tak soupeře hrát vytaženější hru. To přišel na scénu „pán“ rozhodčí, který vehementně začal při pískávat na soupeřovu stranu a dokázal na nás vyrukovat i pokutový kop. Naštěstí s penaltový kopem si hravě poradil Víťan a držel jiskru naději pro náš tým. Vzápětí na to jsme dokázali vstřelit další branku, kde opět úřadovala dvojice Tomáš s Komárem. Do konce dějství se stav neměnil. Po konfrontaci s rozhodčím, kde jsi uvědomil, že bude lepší do hry tolik nezasahovat a být spravedlivější. Druhé dějství bylo kdo z koho. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, kde dominovala obranná linie v podání Vladimíra, Jellyho a Antonína. Pak přišla 15 minuta hry a nám se podařilo vstřelit 3 branku. To už soupeř hrál odevzdaným způsobem a nám se podařilo vstřelit další 2 branky. V závěru hry přišla drobné zaspání v obraně a tak soupeř vstřelil svoji první kontaktní branku, která už vývoj hry neměnila. Do konce hrací doby zbývalo pár posledních minut, kde se prezentoval uzdravený Staník, který měl též dvě slibné šance, ale svým „tučňákovým“ stylem, nedokázal překonat hostujícího brankáře. Po hvizdu rozhodčího mohli vzplanout bouřné oslavy, poněvadž MU může vyrovnat rekord Hattricku Wanderers, kde jediní dokázali vyhrát 2x za sebou!

1.zápas

4:3

Starci na Chmelu x MANŽDÍRNICE UNITED 4:3 (4:1)

 

Termín: 29.8.2014 (18:45)
Místo: Účko
Rozhodčí: Melody Boys
Diváci: 35
Soupiska: V. Kodytek, A. Kodytek, M. Brož, J. Jelínek, V. Středa, J. Smetana, J. Jiřička, T. Drinka
Střelci: M. Brož 2x, J. Smetana 1x
ŽK: -
ČK: -

 

Antonín Kodytek 8
Jan Smetana 8
Vladimír Středa 8
Tomáš Drinka 8
Jan Jiřička 8
Vladimír Středa 8
Marcel Brož 8
Jan Jelínek 8

Reportáž ze zápasu

  • Po těsném postupu nad Týmem HC Milán, nás čekal velmi nepříjemný soupeř, což byl tým Starci na Chmelu, kteří se ukázali 3x v řadě ve finále. K prvnímu utkání jsme zavítali právě k zmíněnému soupeř, ale bohužel před výkopem nás zastihl neúprosný liják, který nemilosrdně zalil umělý povrch ve Strži. Soupeř se samozřejmě vybavil lepší obuvi a na hře to bylo velice znát. Již v 15 minutě hry náš tým prohrával 4:0 a byli jsme málem na ručník. Chyboval snad každý z nás, dokonce i sudí, který zadarmo věnoval branku soupeřovi, když Víťan šel pro zakopnutý míč a rozhodčí bez brankáře, nechal pokračovat hru….. Po malo-velké hádce jsme si na terén doslova zvykli a začali pomalu soupeře přehrávat, kde jsme si tvořili 100% šance, ne-li 1000%!!! Zejména Hanz s Jellym měli opravdovou smůlu, ale do konce poločasu se nám podařilo branku vstřelit a tím dostat Starce podtlak. Druhé dějství bylo v naši režii, i když nám terén moc nepřál, dokázali jsme si vytvořit mnoho slibných šancí, které přineslo snížení na rozdíl jediné branky! I když jsme nedokázali vyrovnat a šance k tomu byli, přesto našemu týmu děkuji za bojovnost, kterou v dnešním zápase předvedli a nenechali nic zadarmo, věřím, že odveta se nám povede!

Čtvrtfinálová série


odvetný zápas

0:1

MANŽDÍRNICE UNITED x HC Milan 0:1 (0:0) ppen 5:4 (Středa V.)

Termín: 24.8.2014 (18:30)
Místo: Ždírnice
Rozhodčí: Fk Tesla
Diváci: 7
Soupiska: V. Středa, Jan Jelínek, Tomáš Drinka, Vít Kodytek, Jan Jiřička, Jan Smetana, Jakub Smetana
Střelci: -
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jan Jelínek 7
Jakub Smetana 7
Vladimír Středa 7
Tomáš Drinka 6
Jan Jiřička 6
Jan Smetana 6

Reportáž ze zápasu

  • V odvetném utkání si soupeř přivezl veškeré síly, co mu to dovolilo a na hře to bylo velice znát. Nám chyběl zkušený Anton, který musel frčet do Prahy a zraněný Marcel B. Po dlouhé době se ukázal Džejkob a též nás těšilo uzdravení Hanze. Začátek hry byl opět opatrný, ani jeden z týmu nedělal velké chyby a proto si dovolím říct, že to byl nejpohlednější zápas KLMF. Ale opět nás zastihla NE-střelecká, čili naše koncovka vázla, jak mohla. První největší šanci měl Jelly na hlavě, bohužel poslal míč příliš nad… Poté nás akrobatický brankář vychytával nebo ho jistila konstrukce brány. Však tento tlak jsme dlouho udržet nemohli a do hry se pouštěl i HC Milán, kde hrozil nebezpečnými breajky. Tady už měl hodně na práci Viťan a hasil jednu střelu za druhou a držel jednobrankové vedení. Do konce prvního poločasu se již pak nic nedělo. Ve druhé části jsme v úvodních minutách byli aktivní my, ale pořád jsme nenašli recept na akrobatického brankáře hostů. To nás záhy mrzelo, když ve skrumáži před naší brankou, lehkou střelu, tečoval Džejkob a poslal tak hosty do vedení. To hosty velice nakoplo a dokázali nás zatlačit. Naštěstí další inkasování nedovolil Víťan. V posledních necelých 15 minut se hrál naprostý vabank, my se snažili útočit ve třech a přestávali jsme hrát dozadu, kde hodně práce slízla trojce Džejkob, Jelly a Vladimír. Mohlo být rozhodnuto už v poslední 10 minutě, kdy po krásné kombinaci tvrdou střelou, orazítkoval tyčku nešťastník Hanéz, poté mu hostující brankář neuvěřitelným způsobem vyrazil střelu do šibenice. O 5 minut později měl naději i Komár, když si náramně položil brankáře na zem, ale nevýřečnými očima poslal střelu vedle branky…. Do konce hrací doby zahrozil i soupeř, ale vše dobře vyřešil Viťan. Končí nám hrací doba, a jelikož HC Milan srovnal sérii, šli se kopat penalty!!! Pravidla byla jasná, 5 penalt, poté náhlá smrt, kde hráč může kopat jen jednou!

     

    Náš tým vyhrál los, tudíž začal kopat první. Jako první si věřil Komár, ale ten trestuhodně střílí pouze tyč! Soupeř na to odpovídá střelou mimo bránu. Druhý kope Tomáš D., který tvrdou střelou do horního růžku, nedává soupeři šanci. HC Milán odpovídá střelou k tyči. Třetí střelu si bere na starost Hanz, který proměňuje a též jeho soupeř. Čtvrtou sérií nezvládl Jelly, ale ani jeho soupeř, který byl vychytán. Do pětice jde Viťan, který poslal brankáře na opačnou stranu, jeho soupeř taky skóruje, když se štěstím se jeho vyražena střela otřela o tyčku zpět do brány. Šestá série byla též proměněna, když oba střelci mířili do horního růžku branky, za nás skóroval Džejkob. Sedmá série ležela už na Vladimírovi, který si vůbec na penaltu nevěřil, ale pravidla byla jasná, všichni se musí vystřídat! Vladimír si tedy po chvilkové rozvaze staví míč a připravuje se ke střele. Omlouvám se, že to píšu, ale jen pár jedinců mu věřilo, že to dokáže kopnout, ale světe div se, brankářovi nasadí housle a posílá naše mužstvo do semifinále, poněvadž další střelu bezpečně vyráží Viťan!!!


1.zápas

2:3

HC Milan x MANŽDÍRNICE UNITED 2:3 (1:3)

Termín: 22.8.2014 (18:30)
Místo: Účko
Rozhodčí: Balón v Labi
Diváci: 15
Soupiska: V. Středa, Jan Jelínek, Tomáš Drinka, Vít Kodytek, Jan Jiřička, Antonín Kodytek
Střelci: Jan Jiřička 1x, Tomáš Drinka 1x, Jan Jelínek 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jan Jiřička 7
Tomáš Drinka 7
Vladimír Středa 7
Antonín Kodytek 7
Jan Jelínek 7

Reportáž ze zápasu

  • První čtvrtfinálové utkání zajížděla ManŽdírnice na umělku do Dvora Králové, kde se měla utkat s místní HC Milán, bohužel náš tým zastihla marodka či jiná absence a museli se obejít, bez důležitějších opor, ale do hry nás přišel podpořit čerstvý přestup J. Jiřičky alias Komár, který si léčil dlouhodobé zranění. V úvodních minutách byl náš celek aktivnější než soupeř a tvořil si slibné akce. Však proti tomu byl vždy soupeřův akrobatický brankář či konstrukce brány. Avšak soupeř byl první, co vstřelil kontaktní bránu, vše se urodilo po odkopu obrany soupeře, kde míč si zpracoval soupeřův útočník, nechal srazit naše dva obránce a naservíroval osamocenému Hulíkovi, který se štěstím prostřelil našeho brankáře. Záhy byla hra od soupeře velice aktivní a místy nás přehrávali. Další tutovku měl na kopačkách Hulík, ale proti už byl Viťan. Poté se hra od nás vyrovnala a my se blížili k vyrovnání, to vše přišlo po trestném kopu, kde Tom D. poslal tvrdou střelu do zdi, kde se odrazila do růžku brány. Branka nás velice nakopla a byla otázka času, kdy přidáme další, ta přišla až po kiksu brankáře soupeře, když si s autové rozehrávky srazil míč do vlastní brány, autorem „střelo-přihrávky“ Jelly. Hned na to jsme odpověděli další brankou. Viťan vytáhl míč na půlicí čáru, našel osamoceného Komára a ten pohotově navyšuje vedení, na rozdíl dvou branek. Ve druhém dějství jsme spalovali i nemožné a zahrávali si s větičkou „nedáš, dostaneš“! Proti byl vždy Viťan… Ale přesto inkasoval po chybě v obraně, situace začala po trestném kopu, kde ve zdi stál „kanonýr“ Komár s Antonem a první jmenovaný uhnul střele, která skončila v dolním rohu brány….. O vedení jsme se strachovali do posledních minut a pro nás hvizd konce byl vysvobození, čili do odvety jsme si vzali jednobrankové vedení.


Jednotlivé zápasy ve skupině A


10.kolo

0:10

FK Tesla x MANŽDÍRNICE UNITED 0:10 (0:4)

 

Termín: 2.8.2014 (18:00)
Místo: Podhart
Rozhodčí: HC Milan
Diváci: 15
Soupiska: V. Středa, Marcel Brož, Tomáš Drinka, Vít Kodytek, Jan Smetana, Antonín Kodytek
Střelci: Jan Smetana 6x, Tomáš Drinka 2x, Marcel Brož 1x, Antonín Kodytek 1x,
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jan Smetana 10
Tomáš Drinka 9
Vladimír Středa 9
Antonín Kodytek 9
Marcel Brož 9

Reportáž ze zápasu

  • V posledním kole se náš ochuzený tým, představil v Podharti, kde se měl utkat s nepříjemnou FK Teslou. I zde jsme se obešli bez střídání, ale přesto se změny v kádru udělaly. Do brány se opět postavil zkušený Vitan K., který tak vystřídal, nerad chytajícího Vladimíra. A zdálo se, že i tento krok měl na hru veliký vliv! V úvodních minutách hry jsme měli na kopačkách míč my a postupným útokem, zkoušeli brankářovu pozornost. Hra z naší strany se víc a víc zpřesnila, nahrávky byly plynulé a přesné, do hry se zapojil Vitan a bylo otázkou času, kdy z toho vytěžíme užitek. To se povedlo v 8 minutě hry, kdy na krásný centr od Toma D. si naskočil Hanz a otevřel skore. Zanedlouho mohl přidat pojistku Anton, ale opět volil razantní střelu do „kopřiv :D“! Další šancí, ale nepohrdl Tomáš, který snad z nulového úhlu vypálil nepříjemnou střelu rovnou do šibenice. Poté si svůj prohřešek napravil Anton, když se zavřeným kukučem nás poslal do vedení 3:0. Do konce poločasu si ještě připsal druhý zásah Hanz. Ve druhém dějství jsme opět začali lépe my, opět se nám dařilo střílet další branky. Největší kuriozitou byla situace přihrávka na Hanze od Vitana, když celou tuto pasáž doplňovala známá píseň:“MANU CHAO - Me gustas tu„, kde poté nebyl ducha přítomen Hanz a více se věnoval tanečním rekreacím, než hraní fotbalu! Ale ani náš brankář se nenudil, své čisté konto hájil opravdu nebezpečným střelám, až se nechtělo věřit ani domácímu celku. Nejprve nebezpečnému úniky menším faulem zabránil Anton před vápnem, kde se následně kopal přímý kop. Střelu z přímého kopu krásným zákrokem Vitan vytěsnil a nedovolil ani druhou dorážku, třetí dorážku mohl zabránit bojácný Vladimír, ale radši ze střelecké pozice „zbaběle utekl :D“ a nechal útočníka z necelého 1 metru vypálit na brankáře, i tady byl soupeř zaskočen, když tuto střelu vytěsnil na roh. Do konce hrací doby se Hanz snažil dohnat střelecký rekord Honzy „Komára“ Jiřičky, který proti FN Sobíku střelil za jediný zápas 8 branek, bohužel Hanz se zastavil na číslovce 6 a tak zkompletoval nejvyšší porážku FK Tesly 10:0!

9.kolo

3:4

MANŽDÍRNICE UNITED x FC 4 Promile  3:4(0:3)

 

Termín: 24.7.2014 (19:10)
Místo: Ždírnice
Rozhodčí: FK Vlčice
Diváci: 5
Soupiska: V. Středa, Jan Jelínek, Tomáš Drinka, Vít Kodytek, Jakub Smetana, Jan Smetana
Střelci: Jan Smetana 1x, Jakub Smetana 1x, T. Drinka 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jan Smetana 7
Tomáš Drinka 7
Jan Jelínek 7
Vladimír Středa 7
Jakub Smetana 7

 

Reportáž ze zápasu

  • V předposledním kole, jsme na domácí půdě přivítali nepříjemné FC 4 Promile, které se nám nepodařilo udolat v Podharti ve Dvoře Králové. I zde se nám nedařilo prolomit obranu hostů a tak jsme 2x rychle po sobě inkasovali z protiútoků, hra z naší byla velmi mizerná a více úsilí jsme věnovali do hádání. V závěrečných minutách hry jsme opět inkasovali, když si na vrub připsal vlastence Vitan K. Po krátké pauze, jsme si vyřkli vše potřebné a postupně se připravovali na druhý poločas. Své emoce jsme zanechali stranou a začali se věnovat hře, kde po pár minutách hry, jsme bleskově snížili zásluhou Hanze, který se začíná více střelecky prosazovat. Po dalších 10 minutách hry, vystihl Tom D. přihrávku hostujícího celku, a vrací nás zpět do hry, když krásnou umístěnou střelu k tyči, nedává brankaři vůbec šanci. Nicméně naše síly postupně odpadávaly a nemít hráče na střídání se nám draze vymstilo, když si Jelly přivodil zdravotní potíže s kotníkem a nemohl nám více pomáhat. Vzápětí jsme inkasovali 4 branku, kde hostující útočník přechytračil Vladimíra v brance, ránou k tyči. V závěru jsme vsadili vše do útoku a mizivou naději nám otevřel Džejkob, který si lehce pohrál s obráncem, a následně s brankářem. V poslední fázi hry, trošku zaváhal rozhodčí, když evidentní faul na postupujícího Hanze, neohodnotil ani karetním prohřeškem, dle mého názoru jasná červená (nebezpečný skluz + Hanz utekl sám na brankáře!). Poté už hosté zakopávali a slavili své vydřené vítězství!

8.kolo

1:7

Lokomotiva Účko x MANŽDÍRNICE UNITED  1:7(1:7)

 

Termín: 20.7.2014 (17:00)
Místo: Strž Dvůr Králové
Rozhodčí: Melody Boys
Diváci: 10
Soupiska: V. Středa, Jak. Smetana, T. Drinka, V. Kodytek,V. Porkert, Jan Smetana, Jan Jelínek
Střelci: Tomáš Drinka 2x, Jan Jelínek 2x, Smetana Jan 3x
ŽK: -
ČK: -

 

 

 

Reportáž ze zápasu

  • Jedno z nejžahavějších utkání KLMF se mělo urodit mezi MU a Lokomotivou Účko, ačkoliv tomu tak nesvědčilo. Náš tým měl zajíždět na domácí hřiště patřící Lokotce, která od letošního ročníku pozměnila kádr a vede si v lize velice nadprůměrně, dnešním dnem se mělo rozhodnout, kdo z následujících týmu ovládne těžkou skupinu A, a získá tak výhodu ve čtvrtfinálových utkání. Dnes se nám představil i Vlastik P., který si doléčil svá zranění, ale na marodce se zas objevil Antonín, který po předešlém turnaji utržil zranění kolene, také se ukázal po krátké „ulejvacké“ pauze Jakub S. K samotnému zápasu moudře nepřistoupil ani domácí tým, když jeho řady obsahovalo jen 5 lidiček…. Po rozumné domluvě, za neúprosného vedra, se oba týmy domluvili na změnu hracího systému 4+1 a zkrácení hrací doby na 1x30min. Dále se řešila obuv, kde bylo přísně zakázáno hrát v kopačkách na umělce. Po všech těchto úkonech jsme přešli do samotné bitvy o první místo. V úvodních minutách hry, jsme měli jasně navrch a soupeře lépe přehrávali, po 5 minutách hry, se nám podařilo vstřelit 2 branky. Vzápětí soupeř odpověděl snížením, když hostující útočník, si pohrál s naší dezorientovanou obranou. Soupeř poté rychle ztrácel síly a byl rád, že dokáže náš útočný tlak odvrátit. To se mu dařilo necelých 10 minut a poté už padala jedna branka za druhou a domácí počítali minuty do konce. Svůj letošní Hat-trick, si vystřílel i Hánez, který byl ve skvělé formě. V závěrečných minutách hry, se domácímu týmu zranil hráč, když obětavě zastavil míč rozštěpem a pravděpodobně si natáhl stehenní sval. Poté se utkání ukončilo a my si připsali důležité vítězství 7:1!

7.kolo

2:1

MANŽDÍRNICE UNITED x FN Sobíci  2:1(0:0)

 

Termín: 13.7.2014 (18:30)
Místo: Ždírnice
Rozhodčí: FK Vlčice
Diváci: 10
Soupiska: -
Střelci: T. Drinka, Jan Smetana
ŽK: -
ČK: -

 

HODNOCENÍ
Jan Smetana 7
Antonín Kodytek 7
Stanislav Zajíček 6
Tomáš Drinka 6
Miroslav Lukeš 6
Jan Jelínek 6
Marcel Brož 6
Vladimír Středa 6

Reportáž ze zápasu

  • Odvetný zápas se Sobíkama, mělo být jednoznačnou záležitostí pro nás, ale opak byl pravdou! Soupeř zde předvedl velice výborný defenzivní boj, ve kterém mu chybělo štěstíčko. V prvním poločasu hry, jsme soupeře hrozili spíše z dálky, naše kombinace neměla hlavu ani patu, soupeřův obranný vál nás doslova odrážel. A tak minuty ubíhali a ubíhali, a my nedokázali nic vymyslet. Ve druhé části, jsme své taktické zásady přehodnotili a zkoušeli jsme soupeře překvapovat rychlými brejky. To se nám záhy povedlo a svoji větší šanci hned využili. Bohužel i soupeř zahrozil, když po nepříliš razantní přihrávce na „spícího“ Vladimíra, využila útočnice, která naservírovala mičudu před prázdnou bránu a zařídila vyrovnání. Na to soupeř hru kouskoval a míče nám zakopával, co to šlo. I když jsme měli obrovské šance, nedařilo se nám přesněji trefit zařízení, nebo zbytečně kombinovali. Po velké hádce mezi Vítanem a Hanzem se přeci na nás štěstí usmálo, když 15s do konce, vypálil Hanéz, svým Hanákem důležitou výhru!


6.kolo

3:7

Piškotky Doubravice x MANŽDÍRNICE UNITED  3:7(2:4)

 

Termín: 6.7.2014 (19:00)
Místo: Doubravice
Rozhodčí: Starci na Chmelu
Diváci: 25
Soupiska: V. Středa, Jak. Smetana, S. Zajíček, T. Drinka, V. Kodytek, A. Kodytek, Jan Smetana, Jan Jelínek
Střelci: Tomáš Drinka 2x, Antonín Kodytek 2x, Jan Jelínek 2x, Smetana Jan 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jan Smetana 7
Stanislav Zajíček 7
Antonín Kodytek 7
Tomáš Drinka 6
Jakub Smetana 6
Jan Jelínek 6
Vladimír Středa 6

Reportáž ze zápasu

  • Polovina skupinových bojů je za námi a pokračuje se v odvetných utkání. Jako první se nám do cesty postaví Piškotky z Doubravic, s kterými jsme v první kole doma, ztratili zbytečné 2 body. Dnes tomu tak nebylo, ale žádná kvalitní podívaná také ne… V poli se objevil po dlouhé době taky Džejkob, který si konečně udělal čas na náš tým a slíbil lepší docházku. V prvních minutách hry, byla hra kouskovaná a neustále se hrálo ve středu hřišti. Přesto soupeř udeřil první, když po jasné tutovce Antonína, který zbytečně razantní střelou orazítkoval konstrukci, nevědomky poslal do brejku dva útočníky, který touto šanci nepohrdli. Vzápětí bylo srovnáno, poněvadž po rychlé rozehrávce utekl po křídle Driny a zařídil vyrovnávací branku. Hned poté, ale úřadoval rozhodčí, který domácím věnoval pokutový kop, na který si věřil Vitan, když vyměnil zmateného Vladimíra v brance a poslal ho do pole. Penaltu soupeř s přehledem proměnil, ale přesto opět rychle inkasoval, když své předchozí zaváhání napravil Antonín. Do poločasu se nám podařilo přidat další 2 branky. Druhá část byla velmi katastrofální, už od úvodních minut, jsme soupeři dovolili příliš moc prostoru a hrozil velmi nebezpečnými akcemi! Náš tým byl úplně vyměněný a nedokázal hrát svoji hru, kde zbytečně ztrácel míč nebo nedokázal proměnit 100% šance (a to v Doubravicích mají přípravkové brány!)! Velké varování přišlo po necelých 10 minutách hry, kdy soupeř vypálil z velké dálky a dezorientovaný obránci Vladimír s Jellym, kryli ve výhledu Vitanovi. Byl to pro nás šok, poté se na nás valil jeden útok za druhým a nebýt dobrých zákroků Vitana, byl by zápas ztracený, naštěstí jiskřičku naděje do naších řad, vlil samotný Hanéz, který dokázal prosolovat celé hřiště a dokonce vstřelit velice důležitou branku! Po zbytek hry se soupeř odevzdal a my dokázali přidat další 2 branky. Vítězství důležité, ale nezasloužené, snad si naše mužstvo svoji chvilku vybralo a bude zas pokračovat ve skvělých výkonech!


5.kolo

7:1

MANŽDÍRNICE UNITED x FK Tesla 7:1(2:0)

 

Termín: 22.6.2014 (11:00)
Místo: Ždírnice
Rozhodčí: Vlčice
Diváci: 12
Soupiska: V. Středa, Marcel Brož, Stanislav Zajíček, Tomáš Drinka, V. Kodytek, Jan Jelínek, Jan Smetana, Antonín Kodytek
Střelci: Tomáš Drinka 4x, Stanislav Zajíček 1x, Antonín Kodytek 1x, Jan Jelínek 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Antonín Kodytek 9
Tomáš Drinka 9
Vladimír Středa 9
Jan Smetana 9
Stanislav Zajíček 8
Jan Jelínek 8
Marcel Brož 8

Reportáž ze zápasu

  • V polovině hrací části se na našem domácím hřišti, představila nepříjemná FK Tesla, která dominuje skvělou obranou. Bohužel na větším hřišti, jí to příliš nesvědčí, poněvadž náš střelec Tomáš D. se opět prezentoval, krásnými 4 brankami a posunul se do čela tabulky střelců! Akce zápasu by se dalo vyzvednout, zahrání přímého kopů bratří Kodytků, kteří třemi doteky rozhodili celou obranu Tesly a krásným lobem překonali brankáře, Autorem tohoto gólu byl Antonín K. Zápas začal ve velkém tempu, ale skóre se měnilo až na závěr první hrací doby. Poté už soupeř fyzicky odpadl a nechal vynikat naše útočníky. Pro nás velice důležité body, o boj prvenství v tabulce!

 


3.kolo

7:3

MANŽDÍRNICE UNITED x Lokomotiva Účko 7:3(4:1)

 

Termín: 15.6.2014 (10:30)
Místo: Ždírnice
Rozhodčí: Jan Lukeš
Diváci: 5
Soupiska: V. Středa, Marcel Brož, Miroslav Lukeš, Stanislav Zajíček, Tomáš Drinka, V. Kodytek, Jakub Smetana, Jan Smetana, Antonín Kodytek
Střelci: Tomáš Drinka 4x, Vít Kodytek 2x, Antonín Kodytek 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jakub Smetana 8
Marcel Brož 8
Tomáš Drinka 8
Stanislav Zajíček 7
Miroslav Lukeš 7
Antonín Kodytek 7
Jan Smetana 7
Vladimír Středa 7

Reportáž ze zápasu

  • Dohrávka třetího kola se uskutečnila v neděli, za krásného slunečního počasí a na již lépe připraveném domácím trávníku, než bylo s Doubravicemi. Soupeř postrádal dva klíčové hráče a navíc roli rozhodčího, musel zastoupit Jan Lukeš, který velmi slušně odřídil utkání!
  • V úvodních minutách hry, jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu hřiště a atakovali brankáře, co to šlo. V 7 minutě hry, se nám tlak povedl zužitkovat a vytěžili jednobrankový náskok. Vzápětí naše hra polevila a po chybě Hanze S., který poslal nepříliš prudkou malou domů, ho soupeřův útočník vystihl a na podruhé překonal našeho brankáře. Po menších otřeseních, se naše hra opět zlepšila a dostávala soupeře podtlak, která přispěla k přidáním tří branek. Poté už soupeř jen dohrával a zcela odpadl.  Ve druhé části hry se hrálo spíše exhibičně, kde nám se povedlo vstřelit „jen“ 3 branky a soupeř nám vsítil 2 branky, z toho po chybě Antonína K. a poté Vladimíra, který si nechal proklouznout malou domů. Nakonec více těší vítězství 7:3, které nás posunulo na špici tabulky.

 


4.kolo

2:1

FC 4 Promile x MANŽDÍRNICE UNITED  2:1(1:0)

 

Termín: 13.6.2014 (19:10)
Místo: Dvůr Králové (Podharť)
Rozhodčí: FC Balon v Labi
Diváci: 25
Soupiska: V. Středa, Marcel Brož, Miroslav Lukeš, Stanislav Zajíček, Tomáš Drinka, V. Kodytek, A. Kodytek
Střelci: Marcel Brož 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Marcel Brož 6
Vladimír Středa 6
Antonín Kodytek 5
Tomáš Drinka 5
Miroslav Lukeš 4
Stanislav Zajíček 4

Reportáž ze zápasu

  • Po příjezdu na hostující hřiště, nás čekalo nemilé překvapení, v tom smyslu, že bratři Smetanovi se na nás vyprdli a nechali nás ve velice improvizované sestavě. Zápas se hrál na velice úzkém hřišti, s velmi tvrdým povrchem, což se na hře projevilo…. Hned v úvodních minutách začali hosté „nečekaným“ pressingem a vytvářel si velice slibné šance. Po deseti minutách hry, se naštěstí pro nás, hra velice vyrovnala a začali lépe hrát. Přesto u první branky byli dřív domácí, když po několika střel na našeho brankáře, se jim nakonec podařilo krásnou střelou do šibenice, jít do vedení. Poté se hra přesunula jen k domácí brance a za pomocí brankové konstrukce, se nám nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku. Domácí to velice popudilo k zákeřnější hře, a jelikož sám pán rozhodčí neměl u sebe kartóny karet, nechal k této hře pokračovat! To se na naších hráčích podepsalo a hra bylo od nás velice nepřesná. Do konce poločasu se nám nepodařilo hradbu domácích překonat…..Ve druhé části se naše hladina adrenalinu snížila a v úvodních minutách jsme na soupeře vlétli. To nám zajistilo krásné vyrovnání od Marcela Brože, který napodobenou střelou z prvního poločasu, též překonal domácího brankáře. Bohužel do konce hrací doby, jsme bohužel neproměnili spoustu větších šancí, a proto platilo pravidlo: „nedáš, dostaneš“, což nás doslova „zařízlo v poslední 5 minutách hry. Do konce hry, nás ještě podržel Vladimír Středa, který nahrazuje našeho zraněného brankáře. Čili buďme rádi, že to neskončilo více tragicky…..

 

 

  • Boj o prvenství! I přesto, že Lokomotivu Účko opustili pánové Kubelkovi, si vede velice dobře, Nejprve porazila doma FK Teslu, poté si smlsla venku v Doubravicích, kde rozstřílela nováčky Piškotky. Hrát se bude na domácím stánku MU, i přesto bude hra velice vyrovnaná.

 


2.kolo

2:10

FN Sobíci x MANŽDÍRNICE UNITED  2:10(0:5)

 

Termín: 6.6.2014 (19:10)
Místo: Kuks
Rozhodčí: Melody Boys
Diváci: 12
Soupiska: V. Středa, Marcel Brož, Miroslav Lukeš, Stanislav Zajíček, Tomáš Drinka, V. Kodytek, V. Porkert, Jan Jelínek, Jan Smetana, A. Kodytek
Střelci: Tomáš Drinka 3x, Marcel Brož 3x, Vít Kodytek 2x, Miroslav Lukeš 1x, Jan Jelínek 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Marcel Brož 8
Vlastimil Porkert 8
Jan Jelínek 8
Tomáš Drinka 8
Vladimír Středa 8
Miroslav Lukeš 8
Antoní Kodytek 7
Stanislav Zajíček 7

Reportáž ze zápasu

  • Za krásného slunečného dne jsme vyrazili na druhé kolo KLMF do vzdáleného Kuksu sehrát zápas proti týmu FN Sobíci. v loňském roce se nám podařilo vyhrát a uštědřit tomuto soupeři vysokou porážku. Letos se náš kádr obměnil, ale přesto nás navštívili staronové tváře. Do pilířů obrany se vrátil Hanéz a útok nám posílil Anton Čopr. Soupeř svou sestavu též obměnil, respektive Ti „lepší“ se rozutekli ke konkurenci. Již od samého začátku hry jsme soupeře doslova válcovali, a byla otázka času, kdy vstřelíme kontaktní branku. To se nám podařilo během 5 minut, kdy svou premiérou, otevřel skóre Tomáš Drinka. Hned poté zaúřadovali Míra Lukešu se Standou Zajíčkovým, když krásným pasem do kombinace, je poslal Viťan K. a první jmenovaný, si připsal též premiérovou branku za MU.  Po druhé brance se soupeř doslova vzdal a zápas jen dohrával, další z krásných akcí, předvedl J. Jelínek, který poslal osamoceného Antona do úniku, jenže ten si počínal velice ležérně a svoji „tutovku“ zahodil. Naštěstí toho nemusel litovat, poněvadž jeho zaváhání napravil Marcel B., a posléze Tomáš D. Poločasový stav 5:0! Do druhého dějství jsme vstoupili s menšími změnami, poněvadž Vlastik P. měl zranění třísla, přepustil svůj post Standovi Z. Ve druhé části hry jsme z počátku soupeře opět zatlačili, po brankách Viťana a Tomáše, byl už stav 7:0, ale v tom se naše hra mírně zhoršila a dovolili soupeři vstřelit kontaktní branku. Zaváhání přišlo u Standy Z., když nedokázal zareagovat na šourající míč v jeho blízkosti, kde už na jeho konci stál osamocený soupeřův útočník a snižuje na 7:1. To byl pro nás mírnější nákop a pro zlepšení hry. Do závěru hry se nám podařilo vstřelit ještě 3 branky, ale za cenu jedné inkasované. Nutno pozvednout závěrečnou branku Honzy J., kde předcházela krásná kombinace mezi Vladimírem, Tomášem a Marcelem, s menší zdravotní ujmou Honzi J., který si narazil rameno… První hat-trickem se prezentovali Marcel B. a Tomáš D., rozhodčí vyhlásil hráče zápasu Tomáše D. V dalším zápase změříme síly proti FC 4 Promile a poté s Lokomotiva Účko, kde nás bude čekat souboj o prvenství v tabulce!

 

 

  • Náš tým změří síly proti FC 4 Promile, naposled se tyto mužstva střetla před 4 lety. Tento soupeř se prezentuje silnou obranou a v soubojích se nebojí riskovat. Nyní svůj kádr posílil i o zkušené útočníky, které jim většinu zápasu zajistí kýžené vítězství.

 


1.kolo

0:0

MANŽDÍRNICE UNITED x Piškotky Doubravice 0:0(0:0)

 

Termín: 30.5.2014 (18:30)
Místo: Ždírnice
Rozhodčí: FK Vlčice
Diváci: 8
Soupiska: V. Středa, Marcel Brož, Miroslav Lukeš, Stanislav Zajíček, Tomáš Drinka, V. Kodytek, V. Porkert, Jan Jelínek
Střelci: -
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Marcel Brož 9
Vlastimil Porkert 8
Jan Jelínek 8
Tomáš Drinka 8
Vladimír Středa 7
Miroslav Lukeš 7
Stanislav Zajíček 7

Reportáž ze zápasu

  • Přípravy hřiště byly u konce a náš tým se mohl soustředit na první utkání s nováčkem „Piškotky Doubravice“. Ale jak už je u nás tradicí, vzápětí jsme měli menší problémy se sestavou. Z veteránu MU byl k mání pouze 3 hráči ze 7…. Omluveni byli A. Kodytek (práce) a J. Jiřička (zranění). Za to pánové Smetanovi se neráčili ani ozvat… Když mluvíme o těch negativech, zmíním i pozitiva, kde se zas dostavili všichni nováčci.
  • Po krátkém projednávání s novým zástupcem manažéra J. Jiřičky, jsme nastoupili takto:

  • Zápas byl zahájen a náš tým hned v úvodních minutách přebírá roli favorita. Již v úvodních minutách hry, jsme soupeře přehrávali přímými přihrávkami, ale k výraznému zakončení jsme se nedostávali. Nováčci, zejména v obrané části, velice předčili očekávání, poněvadž na našeho brankáře se do 15 minuty hrací doby nedostala žádná střela. I útočná dvojka si vedla dobře, pár slibných šancí měla, ale dobře připravený soupeřův brankář nedovolil změnit stav utkání. Po 15 minutách hry jsme přeci vytvořili velice slibné gólovky, nejprve před bránou zaváhal Standa Zajíček a poté Miroslav Lukeš, když nedokázali na těžkém terénu přestřelit položeného branaře. Z častých rohových kopů, které nabízel Honza Jelínek, nedovedl zužitkovat ani Marcel Brož, když patičkou poslal slibnou střelou vedle tyče. Příležitost měl i ostřílený Vladimír Středa, ale terén mu dával velice zabrat, a když už mu míč utekl, svojí bojovností nedopustil, aby ho jen tak lehce soupeř získal. Do závěru hry, měl další tutovku Standa Zajíček, ale opět selhal s razancí střelou, respektive nedokázal opět přestřelit položeného brankáře. Poločasový stav 0:0.
  • Ve druhém dějství se naše sestava proházela a na hrot se posunul Tomáš Drinka, který sklepával nakopávané míče, od obránců nebo našeho brankáře. Soupeř začal též více tlačit a občas nás dokázal i přečíslit a zejména jeho protiútoky byli velice nebezpečné. Hra se tedy brzy vyrovnala a na obě strany přinesli mnoho šancí. Byla to otázka času, kdo z nás udělá chybu, poté by to hru velice změnilo a možná i rozhodlo. Minuty utíkaly a naše naděje na 3 bodový zisk pominuly. Největší šanci, kterou druhá půle ukázala, byli od J. Jelínka, který dalekonosným projektilem, těsně minul horní pavučinu brány, a poté ještě Tomáš Drinka, který zuby nehty se přetlačoval s obráncem a dokázal jen vystřelit vedle tyče soupeřovi brány. Do závěru se tlačil i Marcel Brož, který svými sólo úniky, přečísloval soupeřovu obranu. V tu chvíli rozhodčí píská do píšťalky a náš prémiový zápas na domácím hřišti končí remízou 0:0!
  • I když nám štěstí nepřálo, tak bych chtěl poděkovat nováčkům, kteří do zápasu dali vše a ukázali, že budou platnými hráči MU!

 


Oslavy ročníků 2013 jsou u konce a pomalu nám začíná nový ročník KLMF, kde si MU vytvořilo zcela nové jméno. Letos se do KLMF přihlásil nový tým „Piškotky Doubravice“ a my budeme mít to potěšení, tento tým otestovat hned v prvním kole! Nutno podotknout, že tento tým bude jistě zkušenější, než co jsme v KLMF potkali, poněvadž se zúčastnil Havlovické ligy a figuroval v první lize ve středu tabulky!

Již k samotné KLMF. Letošní ročník nám byla přidělena skupina A, kde se nachází dalších 5 týmů.

1

ManŽdírnice United

2

FC 4 Promile

3

FK Tesla

4

Lokomotiva UČKO

5

FN Sobíci

6

Piškotky Doubravice

 

 

Nyní se MU už může prezentovat na domácím stánku, který bohužel stihl snést pouze 2 zápasy, již před 2 lety…..

Letos se nám kádr lehce pozměnil, přišlo pár nových tváří, ale bohužel o některé jsme zas přišli.

Vít Kodytek

kapitán

Antonín Kodytek

 

Jan Smetana

 

Jakub Smetana

 

Miroslav Lukeš

nováček

Jan Lukeš

vyřazen

Vlastimil Porkert

 

Vladimír Středa

 

Stanislav Zajíček

 návrat

Tomáš Drinka

nováček

Jan Jelínek

nováček

Marcel Brož

nováček

 

 

Milan Ježek byl z důvodu účasti FKDK A, vyškrtnut ze soupisky. Dále nám v bojích nepomůže nejlepší střelec J. Jiřička, z důvodu zranění, ale přislíbil pomoc, jako zástupce týmu!




!7.Ročník KLMF!

Letošním mistrem KLMF je tým ManŽdírnice United!!!
Ve finále deklasovala Starce na chmelu 9:1, kteří tak neproměnili ani svojí třetí účast ve finále v řadě.

Konečné pořadí KLMF 2013:
1. MANŽDÍRNICE UNITED
2. Starci na chmelu
3. FK Vlčice
4. FK Tesla
5. HC Milan
6. FC 4 Promile
7. FC Balon v Labi
8. FN Sobíci
9. Melody Boys
10. Lokomotiva UČKO

All-Star sestava KLMF 2013

 

Po loňské premiéře byla opět vyhlášena nejlepší sestava 5+1 z ligových hráčů. Dva dokázali svoji pozici udržet, zbylé čtyři pozice obsadili nováčci. O sestavě rozhodovali opět zástupci všech týmů, maximální počet hlasů, které hráč mohl získat byl tak 9.

Brankář: Josef Draštík (FK Tesla) - 4 hlasy

Jak je pro tým důležitý vypovídají dva zápasy, na kterých letos chyběl: ManŽdírnice 1:6, Vlčice 0:7. S ním v brance Tesla prohrála jen dvakrát (Vlčice 0:2, HC Milan 1:2)

 

Obránce: Adam Brentner (Starci na chmelu) - 5 hlasů

Hlavní stavební kámen sestavy Starců, kterou potřetí dotáhl do finále. Bohužel to opět zase nevyšlo...

 

Obránce: Jan Prokůpek (FN Sobíci) - 3 hlasy

I díky němu Sobíci po dvou jalových letech v poklidu dokráčeli do play-off, kde vyhořeli s pozdějším mistrem. S ním v sestavě byl ale tým schopen porážet i ty nejlepší.

 

Útočník: Jan Jiřička (ManŽdírnice United) - 7 hlasů

Nejlepší střelec celého ročníku táhl ždírnickou ofenzivu, která i tak byla velice produktivní. Nastřílel dohromady 31 gólů, z toho se mu dokonce dvakrát povedl nevídaný kousek - 8 branek v jednom zápase. Ve finále skóroval čtyřikrát.

 

Útočník: David Pálinkáš (FK Vlčice) - 6 hlasů

Kanonýr, který se prosazuje pravidelně od doby co v KLMF hraje. Svými 22ti góly dotáhl svůj tým až k vytoužené bronzové medaili, která jim loni unikla.

 

Útočník: Robert Vágner (FC Balon v Labi) - 4 hlasy

Klíčový muž v sestavě nováčka. V premiérové sezóně dotáhl mladý tým na sedmé místo a přispěl k tomu devíti góly.


 


  • Sedmého ročníku KLMF se zúčastní 10 týmů. Prvenství bude obhajovat FK Tesla, konkurovat mu budou tradiční týmy FC 4 Promile, HC Milan, FN Sobíci, Lokomotiva Učko, Starci na chmelu, FK Vlčice a ManŽdírnice United. Tuto sestavu doplní dva nováčci - FC Balon v Labi a Melody Boys. Bohužel se v letošní sezóně nepředstaví dvojnásobný šampion Hattrick Wanderers, poprvé bude chybět FC Chmelsea a FC Zakopat si.

 

  • Letošní kádr pro rok "2013":

Vít Kodytek, Antoní Kodytek, Jan Smetana, Jakub Smetana, Jan Lukeš, Vladimír Středa, Aleš Tryzna, Martin Zaplatílek, Petr Salač, Vlastimil Porkert a Jan Jiřička.

 

  • Bohužel letos si MU nezahraje na domácím hřišti ve Ždírnici, kvůli prohřešku s hráčem J.Jiřičkou….. I tak nebuďme zoufalí, a budeme doufat, že se nám "aspoň" otevře nový pažit v DK Podharti, kde by jsme letos odehráli svá domácí utkání.
  • Letos se naše sestava pozměnila, a přivítala staro-nové tváře, kde budeme netrpělivě čekat, jak se v našem týmu osvědčí!
  • První kolo nám začne 20.května!!!

 

Tabulka A
P. Klub zc. zv. zr. zp. skóre body
1. FK Tesla 8 5 1 2 19:18 16
2. FK Vlčice 8 4 1 3 31:19 13
3. ManŽdírnice U. 8 4 0 4 42:26 12
4. FC Balon v Labi 8 3 2 3 21:28 11
5. Lokomotiva Účko 8 2 0 6 14:40 6

Vysvětlivky: p.- pořadí, zc.- zápasy celkem, zv. - vyhrané zápasy, zr. - remizované zápasy, zp. - prohrané zápasy

 

Tabulka střelců
Jméno
Vít Kodytek 10 1 -
Antonín Kodytek 7 - -
Jan Smetana 9 - -
Jan Jiřička 29 2 -
Miroslav Lukeš - - -
Jan Lukeš 4 - -
Vladimír Středa 2 - -
Petr Salač - - -
Jakub Smetana 5 - -
Martin Zaplatílek - - -
David Sobotka - - -
Aleš Tryzna - - -
Vlastimil Porkert - - -

Tabulka hodnocení
Jméno šz. dz, pr.hod.
Antonín Kodytek 5 10 8,45
Jan Smetana 6 10 8,36
Jan Jiřička 4 10 8,12
Miroslav Lukeš 6 6 6,00
Jan Lukeš 6 10 7,86
Petr Salač - - -
Jakub Smetana 6 10 8,55
David Sobotka - - -
Martin Zaplatílek 6 6 6,00
Aleš Tryzna 7 7 7,00
Vladimír Středa 5 10 7,90
Vlastimil Porkert 6 10 8,30

Vysvětlivky: šz. - nejhorší známka, dz, - nejlepší známka, pr.hod. - průměrné hodnocení



!!!Finále!!!

Horní řada: A.Kodytek, Jan Smetana, V. Kodytek, V. Středa, Jak. Smetana

Dolní řada: V. Porkert, J. Jiřička, S. Zajíček

9:1

MANŽDÍRNICE UNITED x STARCI NA CHMELU   9:1(3:0)

 

Termín: 15.9.2013 (15:30)
Místo: Stadion v Podharti
Rozhodčí: Jan Prokůpek
Diváci: 50
Soupiska: Jan Smetana, Jak. Smetana, J. Jiřička, A. Kodytek, V. Kodytek, V. Středa, Vlastimil Porkert
Střelci:  J. Jiřička 4x, V. Kodytek 2x, V. Středa 2x, Jan Smetana 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jan Smetana 10
Antonín Kodytek 10
Vladimír Středa 10
Jakub Smetana 10
Vlastimil Porkert 10
Jan Jiřička 10

 

Reportáž ze zápasu

  • Poslední finálové utkání s týmem Starci na chmelu proběhlo na hřišti v Podharti. Rozhodně tu byl znát rozdíl mezi Bajrákem. Ještě před námi se tu odehrála dvě utkání čtyř týmu, který též rozhodli o svá umístění. Když už se blížil náš zápas, nyli jsme rádi, že jsme se sešli akorát do počtu. Poněvadž Džejkob si spletl dobu výkopu, Horis se na nás vyprdl a Harry se omluvil z účasti, jelikož reprezentoval B-čko v Kalné. Na post brankáře se nám vrátil Vlastin P.
  • Nyní přejdeme k samostatnému zápasu. Soupeři chyběli též hráči, tak udělali pár drobných změn, ale stále měli koho střídat. V prvních minutách hry jsme byli jasně lepším týmem, lépe jsme kombinovali a vytvářeli si slibné akce. Již v 5 minutě hry otevřel skóre Víťan, když nejen překvapil obránce jesličkami, ale i samostatného brankáře. Tahle branka nás velice nakopla a dál jsme atakovali soupeře, co to šlo. O pár minut později vystihl Víťan, soupeře obránce přihrávku, kde následovala přihrávka na Čopra a ten našel osamoceného křídelníka Vladise, který „konečně“ vzal vše na sebe a vstřelil svoji první branku v KLMF. Po této akci, to byl úplně jiný Vladimír, jak ho známe. Soupeř se už trochu oklepal a začal též hrozit, ale útoky jim likvidovala trojice: Čopr, Hanz a Vladimír a když bylo potřeba, zasáhl i Vlastik. Po 20 minutách hry nám konečně dorazil Džejkob, který si užíval ovace na hledištích. Hned poté se přidal do hry, kde vystřídal jednoho z prvních nemohoucích. K závěru hrací doby se nám podařilo navýšit vedení na rozdíl 3 branek. Celá situace začala od Džejkoba, který zabránil průnik útočníka, vyslal rychlou přihrávku na Hanze a ten posléze přeposlal kolmicí na osamoceného Komárka, který si hravě poradil jak s obráncem, tak i s brankářem. Poločas 3:0 v náš prospěch.
  • Druhé dějství přineslo ještě větší podívanou. Každý by asi čekal od našeho týmu, že budeme bránit tento přízniví stav, ale my nechtěli nic nechat náhodě. Po pár minutách hry jsme opět vstřelili branku zásluhou Hanze, který dostal přihrávku od Čopra. Poté se hra více otevřela a soupeř hrál více vabank. Nakonec se dočkal kýženého snížení, když soupeř využil dezorientovaného Vlastika a lehkým lobem ho překonal. Soupeř svojí hru zlepšil a začal více hrozit. Bohužel jsme mu koncovou střelu vždy zhatili. Jednu z těchto situací dobře vyřešil Hanz, když odvrátil hrozící útok a stihl jěště najít osamoceného Komára, který si opět pohrál s obránci a následně nechal vyniknout Vladimíra, který si připsal již druhý zásah! Soupeř byl v té chvíli na lopatkách a nám se dál dařilo dávat branky. Asi poslední nejhezčí akci vytvořil Džejkob, když lehkým vánkem přehodil soupeřovu obranu, kde už číhal „hladomor“ Komár a ten následně zády lobem přehodil míč brankáři za záda. Konečný stav 9:1 a ManŽdírnice United sláví první triumf v KLMF!!! Dále bych chtěl poděkovat fanouškům, který nás doprovázeli aý k samotnému prvenství!!!

Momentky:

  • Hráčem zápasu byl našimi fanoušky zvolen Vladimír Středa.
  • Tým MU popáté v řadě vyhrál zápas!
  • Tým MU se poprvé utkal s týmem Starci na Chmelu a deklasoval ho 9 brankami!

2.semifinálové utkání

3:2

MANŽDÍRNICE UNITED x FK TESLA   3:2(1:1)

 

Termín: 8.9.2013 (14:00)
Místo: Bajrák
Rozhodčí: Starci na Chmelu
Diváci: 25
Soupiska: Jan Smetana, Jak. Smetana, J. Jiřička, A. Kodytek, V. Kodytek, V. Středa, J. Lukeš
Střelci: V. Kodytek 1x, J. Jiřička 1x, J. Lukeš 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jan Smetana 8
Antonín Kodytek 8
Vladimír Středa 8
Jakub Smetana 7
Jan Lukeš 7
Jan Jiřička 7

 

Reportáž ze zápasu

  • Odvetné utkání s FK Teslou bylo naplánováno o týden později na stejném hřišti. Po nachystání hřiště se soupeř ukázal s pár novými tvářemi, které stihl ještě rychle doplnit na soupisku, nebo je vyměnil za talentovanější. A k tomu nám přijel i nalámaný Komárek, po včerejších radovánkách. Na post brankáře se angažoval Harry Lukeš, který v předešlém zápasu náš tým podržel.
  • Po krátkém hvizdu, se obě mužstva pustila do hry. Hra byla oproti minulému zápasu velmi vyrovnaná a hrálo se nahoru i dolu. Ale výraznější šance to nepřineslo. Po 10 minutách hry, jsme si vytvořili první větší příležitost, když po narážečkách bratří Kodytků, nalezli osamoceného Džejkoba, který bohužel nestačil razantněji vystřelit. Hned poté mu v další příležitosti dal bratr Hanz, ale střela skončila lehce nad břevnem brány. Nakonec byl soupeř ten šťastnější, když z ojedinělé situace překvapil Harryho v brance. Celá situace začala rychlým nákopem na osamoceného útočníka, kde náznakem zmátl naši obranu a poté rychlou střelou k tyči nedal Harrymu šanci. Naše atmosféra byla vypjatá, začali jsme více ztrácet míče a zmatkovali. Ke konci poločasu se zdálo, že soupeř si náskok udrží, jenže opak byl pravdou! Víťan zbytečně fauloval na půlce soupeře obránce, který se sám postavil na exekuci volného kopu, ale Víťan stačil dřív zareagovat a mičudu odrazil směrem k soupeřovi brance. Ten si rychle pro míč doběhl a sám se řítil na brankáře. Ten poslal brankáře na zem a tvrdou střelou pod břevno zavěsil. Stav 1:1 a dokonce poločasu se jen dohrávalo. Ve druhém dějství jsme měli doslova štěstí v prvních 15 minutách hry! Soupeři jsme lacino rozdávali míče a zatápěli jsme vlastnímu brankaři. Hned poté naservíroval náš brankář mičudu osamocenému útočníkovi, ale při střele do prázdné brány, tam skočil obětavý Džejkob, který ramenem poslal míč do bezpečí! Soupeř si dělal nárok na penaltový kop, ale naštěstí rozhodčí buď situaci neviděl, nebo nás podržel. Asi 8 z 10 rozhodčích by penaltu písknul. Hned poté v našem vápně 60kg „omávený“ Komárek zahodil ve vápně útočníka, naštěstí hra byla na druhé straně, čili rozhodčí nemusel zasahovat. Ale i tak jsme se nepoučili a přišlo potrestání!!! Celá situace začala z autového kopu, kde se špatně do zdi postavil Komárek. Hned poté si pozdě všiml Džejkob nabíhajícího hráče pře našeho brankáře, který následně tečoval míč a poslal za záda vedoucí branku svého týmu. Už jsme se pomalu smiřovali, že to uhájíme na penaltový rozstřel, ale asi by nikdo nevěřil, že celou hru zamotá právě „oslabený“ Komárek. Situace nastala asi 8 minut před koncem, když obránce odkopl míč na naší půlku, kde byl postavený Komárek, ten následně tvrdou střelou poslal zpět brankáři, nejspíše mu obránci kryli výhled, do spojnice brány a zařídil vyrovnávací branku. Nejspíš chtěl vykompenzovat ten svůj stav. Soupeře to doslova dorazilo, chvílema už se chtěl i „prát“, ale minutu do konce poslal vítěznou branku Harry Lukeš, když využil odlákání pozornosti od Hanze.
  • Poté rozhodčí ukončil hru a my mohli slavit první postup do finále v KLMF!!!

 

Momentky:

  • Hráčem zápasu byl našimi fanoušky zvolen Vladimír Středa.
  • Tým MU počtvrté v řadě vyhrál zápas!
  • Tým MU konečně vyhrál na „domácím“ hřišti!
  • Harry Lukeš dal druhý gól, jako brankář!

 


1.semifinálové utkání

1:2

FK TESLA x MANŽDÍRNICE UNITED  1:2(1:0)

 

Termín: 1.9.2013 (13:00)
Místo: Bajrák
Rozhodčí: L. Pašta
Diváci: 25
Soupiska: Jan Smetana, Jak. Smetana, J. Jiřička, A. Kodytek, V. Kodytek, V. Středa, J. Lukeš, L. Horák
Střelci: J. Jiřička 2x
ŽK: J. Lukeš, Jan Smetana
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jan Smetana 8
Jan Lukeš 8
Jakub Smetana 8
Antonín Kodytek 8
Vladimír Středa 8
L. Horák 8
J. Jiřička 8

 

Reportáž ze zápasu

  • Náš tým se bez problému kvalifikoval do semifinále, když celkovým skorém 13:1 porazil tým FN Sobíci. Dalším soupeřem k cestě za titulem, se nám postavila nepříjemná FK Tesla. Bohužel obě utkání budou muset být sehrána na hřišti Bajrák, čili soupeři to nahrává do karet. Jako první hostující tým, po domluvě s kapitánem, byl náš tým.

 

  • Před začátkem zápasu jsme se obávali postu brankáře, poněvadž V. Středa má s tímto soupeřem špatné vzpomínky. Přeci se na poslední chvíli nabídla lepší varianta, a tou byla postavit do kasy J. Lukeše, který má větší zkušenosti. V prvních minutách hry jsme soupeře rychle zatlačili a tvořili si slibné akce, ale bohužel nebyla využita. Posléze soupeř začal vystrkovat růžky a hrozil z breaků, ale ty s přehledem likvidovala stoperská dvojice Smetanů nebo náš brankář „Harry“ Lukeš. Ale přeci byl soupeř tím prvním šťastným, když z ojedinělého útoku vstřelil první „náhodnou“ branku. Celá situace začala od Hanéze Smet., když přepustil útočícího hráče Vladimírovi, který od něho dostal jesličky a téměř z nulového úhlu přihrál („vystřelil“) před bránu. Bohužel míč překvapil Harryho L. a všechny přihlížející, když se míč dokutálel, kvůli špatnému terénu, do naší branky! Nás to velice deprimovalo a do poločasu jsme si lepší situaci nevytvořili. Ve druhém dějství se soupeř zaměřil jen na defenzívu a chtěl tento hubený náskok udržet do konce hrací doby! Naštěstí jsme se více nahecovali a začali jsme si vytvářet opět nadějné akce, které měli hlavu i patu. Po několika minutách hry, kdy se jen nakopávalo, využil Harry L. osamoceného Honzu Jiř., který nejen překvapil nás a diváky, ale i soupeře brankáře, když se trefil krásnou razantní hlavičkou přímo do šibenice! Poté se naše hra jen zlepšovala a nás to tlačilo přidat další branku. Tu měl na kopačkách Vladimír, když se pomocí spolupráci bratří Smetanu, se ocitl sám před bránou, ale bohužel tak dlouho váhal se svým zakončením, až mu o míč připravil soupeř. O pár minut později se „rychlým“ sólem dostal Víťan K. do výhodné pozice, ale ten se zmohl jen trefit boční síť. Následoval další útok, kde si míč vyměnil Čopr s Hanzem, kde poslední jmenovaný, též z nulového úhlu, tvrdou střelou orazítkoval spojnici brány. Naše útoky doslova válcovaly soupeřovu obranu. Další perlička byla střela od Čopra z poloviny hřiště, když nakulený míč, napálil veškerou silou do šibenice soupeřovi brány, ale brankář stihl na poslední chvíli zareagovat a dostal míč do bezpečí. Nakonec jsme se přeci dostali do vedení! Po akci Lukáše H. s Honzou J., doslova vymíchaly obranu a poslední jmenovaný napálil míč bezmocnému brankáři k tyči! Vypukly ovace a my měli po právu radost z vedení. Jenže tu nám trochu kazil rozhodčí L. Pašta, když mnoho zákeřných faulů pouštěl a nás příliš zařezával!!! I když sem tam byla „zástava srdce“ nakonec jsme vedení udrželi a do odvety si povezeme hubený náskok 2:1!

Momentky:

  • Hráčem zápasu byl našimi fanoušky zvolen Jan Jiřička a Jan „Harry“ Lukeš.
  • Tým MU potřetí v řadě vyhrál zápas!
  • Tým MU nepoznal hořkost porážky jako hosté!

2.čtvrtfinálové utkání

8:7

MANŽDÍRNICE UNITED x FN Sobíci  8:7(-:-)

 

Termín: 22.8.2013 (19:00)
Místo: Bajrák
Rozhodčí: Vlčice
Diváci: 5
Soupiska: Jan Smetana, J. Jiřička, A. Kodytek, V. Kodytek, V. Středa,
Střelci: V. Kodytek 4x, J. Jiřička 3x, A. Kodytek 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

 

Reportáž ze zápasu

  • Zápas se po domluvě zástupců hrál v přátelském duchu, kde hosté si vypujčili brankáře od HC Milan (Jotku) a stanovili jsme si herní systém 4+1. Napínavý match, kde akce střidala akcí. Naši svěřenci si vytvořili více slibných šancí a lépe si nahrávali. Soupeř hrozil především z protiútoku, kde se mu dařilo v koncovce. Po této událostí je náš tým první semifinalistou, kde bude čekat na soupeře (HC Milan - FK Tesla).

1.čtvrtfinálové utkání

1:10

FK TESLA x MANŽDÍRNICE UNITED  1:10(1:2)

 

Termín: 16.8.2013 (19:30)
Místo: Kuks
Rozhodčí: FC 4 Promile
Diváci: 8
Soupiska: Jan Smetana, Jak. Smetana, J. Jiřička, A. Kodytek, V. Kodytek, V. Středa, L. Horák
Střelci: J. Jiřička 8x, V. Kodytek 1x, Jan Smetana 1x
ŽK: Jakub Smetana
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jan Smetana 10
Jan Jiřička 10
Jakub Smetana 10
Antonín Kodytek 10
Vladimír Středa 10
Lukáš Horák 10

 

Reportáž ze zápasu

  • První čtvrtfinálový duel se uskutečnil v patečním podvečeru na hřišti v Kuksu, kde jsme naposledy hráli před 2 roky a odvezli si kýženou porážku. Nyní jsme přijeli s úplně novým týmem a s chutí tento tým převálcovat! Ale z počátku to tak nebylo, respektive v první půli to tak nevypadalo. V prvních minutách hry, jsme soupeře lehce přehrávali kombinačně a zatlačili k vlastní bráně. Ale vyložené šance jsme si nevytvořili. Poté přišla menší podpásovka ze strany sudího, když zbytečnou žlutou kartou, ohodnotil Džejkoba S. Hra se začínala přitvrzovat, ale i tak se nám podařilo vstřelit kontaktní branku zásluhou Komárka, který s lehkou tečí od tyčky nedal brankáři šanci. O něco později se situace opakovala, a autorem byl Komárek. Tetokrát orazítkoval druhou tyčku. Vzápětí soupeř zákeřně dojížděl naše hráče a my se jejich „aktivitám“ přizpůsobili. Přišel trest v podání Hostujícího Prokůpka, když využil malé zaváhání Čopra. Ten si po lajně odkráčel k naší brance a naservíroval přihrávku útočníkovi Vohnoutovi (bývalý člen MU), který volil střelu z první a nedal našemu brankáři šanci, tudíž stav byl 2:1. Do konce poločasu se hra točila uprostřed hřiště a vyložené šance se už netvořili. Ve druhém dějství jsme se přeci jen uklidnili a začali hrát fotbal. Po pár minutách hry jsme si vytvořili opět šanci, kterou už by rádoby zakončil Hanz, ale skluzem zezadu byl doslova eliminován, hned poté písknuta penalta, kterou bez problému zakončil Komárek. V téhle části hry, už byl soupeř doslova poražen, protože se na něho valil útok za útokem, který vedl Horácio, Hanz a Viťan, kde poslední jmenovaný zvýšil naše vedení. O minutu později mohl Horácio vstřelit další branku, ale byla zbytečně nařízená penalta, za úmyslnou ruku ve vápně. Samozřejmě té se ujal Komárek a s přehledem opět zvyšuje. V tu chvíli už jsme si soupeře doslova rozebírali, kde soupeř se snažil bránit spíše hláškami. Na dalším navýšení skóre se podílel, ještě Hanz a pak „hladový“ Komárek. Náš brankostroj se zastavil na číslovce 10. Zajímavou momentkou byla ještě střela z poza obrany, která přes celé hřiště dokráčela za záda překvapeného brankáře, autorem opět Komárek. Do odvety si tedy odvážíme 9 brankové vedení, které bychom mohli uhájit na Bajráku a pojistit si postup do semifinále!!!

Momentky:

  • MU poprvé „rozdrtil“ FN Sobíky na jejich domácím hřišti.
  • Jan Jiřička překonal střelecký rekord v jednom zápase, vsítil 8 branek.
  • Hráčem zápasu byl fanoušky a hráči zvolen Jan Jiřička.


Jednotlivé zápasy ve skupině A


1:3

MANŽDÍRNICE UNITED x FC Balon v Labi  1:3(0:2)

 

Termín: 28.7.2013 (11:30)
Místo: Bajrák
Rozhodčí: HC Milan
Diváci: 15
Soupiska: V. Středa, Jak. Smetana, Jan Smetana, A. Kodytek, V. Kodytek, J. Jiřička, V. Porkert
Střelci: Jak. Smetana 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jakub Smetana 7
Jan Smetana 6
Vlastimil Porkert 6
Vladimír Středa 5
Antoní Kodytek 5
JanJiřička 4

Reportáž ze zápasu

  • Poslední skupinové utkání se odehrálo za neúprosného vedra proti týmu, který si chtěl na úkor nás otevřít vrátka do Play-off. Na utkání bylo znát velká únava ze včerejšího turnaje. V prvních minutách hry jsme byli lépe hrajícím týmem, ale bohužel náš hrotový útočník, příliš pomalu reagoval na skákající míč. Proto zákonitě přišel trest, kdy po rohovém kopu, špatně zareagoval na centr Vladimír a po špatném důrazu doputoval balon do naší sítě… Po 5 minutách přišlo další potrestání, kdy po špatné domluvě bratři Smetanů se zhostil míče soupeřův obránce a  zvýšil vedení svého týmu na rozdíl dvou branek. Do poločasu se už moc nedělo. Ve druhém dějství jsme se o výsledek lépe poprali a začali lépe kombinovat. Jako první vlaštovku naděje si připsal na triko Džejkob, který svým sólo únikem na potřetí prostřelil soupeře brankáře. To nás velmi nakoplo a my začali soupeře víc a víc tlačit. Jako první tutovku jsme připravili Čoproj, ale terén mu nedovolil lépe zakončit. Minuty ubývali a my více se trápili na soupeřovi obraně, zde přišla další 100% šance, kterou měl na kopačkách opět Čopr, ale i touto šancí pohrdl! A jak se říká „nedáš dostaneš“, tak tato situace pro nás opět platila. V závěru nám soupeř vstřelil pojistku a tím nás rázem dorazil…..

Momentky:

  • MU stále nevyhrál svůj „domácí“ zápas
  • Hráčem zápasu byl fanoušky a hráči zvolen Jak. Smetana

 


1:6

FK TESLA x MANŽDÍRNICE UNITED  1:6(0:3)

 

Termín: 21.7.2013 (17:30)
Místo: Bajrák
Rozhodčí: HC Milán
Diváci: 20
Soupiska: Jan Smetana, Jak. Smetana, J. Jiřička, A. Kodytek, V. Kodytek, V. Středa, J. Lukeš, V. Porkert
Střelci: J. Lukeš 2x, Jan Smetana 1x, J. Jiřička 1x, A. Kodytek 1x, V. Kodytek 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jan Smetana 10
Jan Lukeš 10
Jakub Smetana 10
Antonín Kodytek 10
Vladimír Středa 10
Vlastimil Porkert 10
J. Jiřička 10

 

Reportáž ze zápasu

  • V předposlední kole nás čekal lídr skupiny FK Tesla. S tímto soupeřem jsme poslední utkání nešťastně prohráli, proto jsme si chtěli napravit reputaci. Doposud se nám na Bajráku nepodařilo zvítězit, proto jsme dnes tuto kletbu chtěli prolomit!
  • V prvních minutách hry jsme jasně soupeře přehrávali a tvořili si slibné příležitosti, které většinu z nich překazil soupeřův brankář. Posléze soupeř začal vystrkovat růžky a začal lépe kombinovat, ale většinu šancí rozbili bijci Hanz s Džéééjkobem. Nakonec se tu jedna větší akce urodila, běžela 10 minuta hry Džéééjkob našel osamoceného Komárka, který si poradil s obránci a následně přihrál osamocenému Jenu Lukšovi. Jelikož pro něho se nabídla možnost zakončení, šancí nepohrdl a technickou střelou nás poslal do vedení. To se nám dostal klid na kopačky a my mohly lépe kombinovat. V 15minutě se nám opět dařilo, Vlastik rozehrál rychlý míč na Džéééjkoba, který následně poslal Komárka, ten následně pobídnul Hanze k zakončení. Do závěru přidal třetí branku Čopr, když individuální akcí pokořil obranu a nekompromisní střelou nedal brankáři šanci. Ve druhé časti jsme začali velmi aktivně, po „těžké“ rozehrávce Demon poslal míč Džééjkoboj, ten následně vrátil míč Komároj a ten lehkým lobem našel osamoceného Démona, který až na podruhé překonal brankáře. Po této akci, jako bychom měli chuť hrát a my si vybrali slabší 15minutovku, ve které jsme přišli o čisté konto a to několik šancí musel zastavit sám Vlastik! Poté když jsme se dostali s tlak, jsme opět hráli naší hru, ale největší šance spaloval Komárek (prý Harry Potter mu proklel soupeřovu bránu). Nakonec se branky dočkal, když zužitkoval akci Vládise a Jena Lukšise, který poslední jmenovaný poslal načechraný cent přímo na hlavu. Vladis měl opravdu dnes svůj den, protože zastavil řadu breaků a navíc přihrál na finální branku Jena, který si připsal 2 zásah! Do konce hrací doby se nic výrazného nedělo a v poklidu jsme zápas dohráli s prvním vítězství na hřišti Bajrák a navíc se náš tým kvalifikoval do vyřazovací částí hry!

Momentky:

  • MU zlomil bajrákové prokletí a poprvé zvítězil.
  • MU drží vítěznou šňůru na soupeřových hřišť.
  • MU poprvé porazil tým FK TESLA
  • Obdivuhodný výkon V. Středy
  • Hráčem zápasu byl fanoušky a hráči zvolen J. Lukeš

 


0:6

LOKOMOTIVA ÚČKO x MANŽDÍRNICE UNITED   0:6(0:5)

 

Termín: 14.7.2013 (19:15)
Místo: Bajrák
Rozhodčí: FN Sobíci
Diváci: 20
Soupiska: V. Porkert, Jan Smetana, Jak. Smetana, A. Kodytek, V. Kodytek, L. Horák, V. Středa, (Nemohoucí J. Jiřička)
Střelci: -
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Vlastimil Porkert 6
Antonín Kodytek 6
Jakub Smetana 6
Jan Smetana 6
Lukáš Horák 6
Vladimír Středa 6

 

Reportáž ze zápasu

  • V 6.kole KLMF nás Lokomotiva Ú. po zásluze odměnila 6 brankovým debaklem. Bohužel nám chyběla opora v útoku a my museli hrát v improvizované sestavě. V prvním dějství nás soupeř zaskočil příliš tvrdou, někdy až zákeřnou hrou, přesto rozhodčí vše ponechal. Soupeř nás doslova 5 brankovým náskokem během prvního poločasu vymazala a my se museli pomalu a jistě smířit s prohrou. Druhé dějství se naše hra velice zlepšila, ale branka nepřicházela. V ojedinělé situaci soupeř navýšil na konečných 6:0.
  • Jestli chceme postoupit z lepšího místa, je naší povinosti vyhrát alespoň jediný zápas na Bajráku!!!!

Momentky:

  • MU potřetí padl na hřišti Bajrák.
  • První zápas, kde se našim svěřencům nepodařilo vstřelit branku
  • MU přivítala novou akvizici L. Horáka

 3:

MANŽDÍRNICE UNITED x FK Vlčice    3:5(1:3)

 

Termín: 7.7.2013 (19:00
Místo: Vlčice
Rozhodčí: Melody Boys
Diváci: 25
Soupiska: V. Kodytek, A Kodytek, Jak. Smetana, Jan Smetan, J. Jiřička, V. Porkert, J. Lukeš
Střelci: A. Kodytek 2x, V. Kodytek 1x, Jak. Smetana 1x, J. Lukeš 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Vlastimil Porkert 10
Antonín Kodytek 10
Jan Smetana 8
Jakub Smetana 8
Jan Lukeš 7
Jan Jiřička 5

 

Reportáž ze zápasu

  • První odvetný zápas, nás zavedl do blízké vesnice jménem Vlčice, kde jsme s nimi sehráli 5. Kolo KLMF. Tento soupeř na svém hřišti velice dominuje, a pro nás to znamenalo, že 3 body odsud nebude snadné vzít.

 

  • Nutno podotknout, že v našem kádru panovala velká únava, protože jsme v předešlých dnech hráli turnaje. Ale byli tací jedinci, kteří i holdovali alkoholu a na výkonu ve Vlčicích to bylo rozhodně znát.

 

  • V prvních minutách hry byla hra vyrovnaná, útočné akce panovali na obě strany, které ve většinu případech zhatili páni brankáři. Bohužel soupeř po prvních akcích poznal, že s naší hrou není něco v pořádku a začal efektivněji útočit. Naštěstí navrátilec V. Porkert měl vše pod kontrolou a zatáhl za brzdu, když jsme byli v opravdové nouzi. V 15 minuta byla pro nás osudná, když špatná narážečka naší obrany, nás stála inkasovanou branku. To se situace více zkomplikovala a my se více hádali, než hráli a do všeho ještě vstoupil tragický výkon rozhodčího!!!  Nakonec vše spělo k dobrému, když skvělá spolupráce bratři Kodytků nám zajistilo vyrovnání. To se soupeř dostal podtlak a vzápětí inkasoval druhou branku, když skvělým střelo-centrem nás do vedení poslal J. Lukeš. Do závěru poločasu nám navýšil vedení A. Kodytek po skvělé individuální práci. Druhé dějství pro nás začalo lépe, když v 10 minutě po faulu ve vápně na V. Kodytka jsme navýšili už na 4:1. Autorem branky byl sám faulovaný V. Kodytek. Hra se velmi zrychlila a šance se rodili na obě strany, jenže nás často zachraňoval V. Porkert nebo poslední bránící hráč. Ve 20 minutě jsme navýšili stav na 5:1, ale po pár minutách se soupeři podařilo snížit na rozdíl dvou branek. Do konce hrací doby byli k mání další obrovské šance na zkorodování výsledku. Do konce utkání se stav neměnil a my si po právu odnášíme vele-důležité vítězství z Vlčic.

Momentky:

  • Hráčem zápasu byl našimi fanoušky zvolen Vlastimil Porkert.
  • MU poprvé porazila FK Vlčice na domácím stánku.
  • První branka hráče Jana Lukeše za tým MU.
  • V přestupovém boji vyhrál Lukáš Horák, který se nám představí, již v příštím utkání.


2:13

FC Balon v Labi x MANŽDÍRNICE UNITED   2:13(1:4)

 

Termín: 23.6.2013 (14:00)
Místo: Plast účko
Rozhodčí: Starci na chmelu
Diváci: 8
Soupiska: V. Středa, Jak. Smetana, Jan Smetana, A. Kodytek, V. Kodytek, J. Jiřička
Střelci: J. Jiřička 4x, Jan Smetana 3x, A. Kodytek 2x, Jak. Smetana 2x, V. Kodytek 2x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jakub Smetana 10
Vladimír Středa 10
Jan Jiřička 10
Antoní Kodytek 10
Jan Smetana 10

Reportáž ze zápasu

  • Ve 4. kole KLMF, nás přivítal nováček FC Balon v Labi, který je tvořen především mladými hráči. Bohužel naše účast byla opět „hojná“ a sešli jsme se v 6 lidech. Ze soupisky nám bohužel vypadl M. Lukeš a D. Sobotka, který museli podpořit A-tým v Dolní Kalné, kvůli velké marodce.

 

Sestava:                                                             V. Středa                                                                  

                               V.Kodytek                          Jak. Smetana                    Jan Smetana

                                                                              A.Kodytek

                                                                              J. Jiřička

 

  • Hned z úvodu jsme inkasovali z nakopnutého balonu, když náš brankař po svém zranění, byl nejspíše dezorientován. To soupeře postrčilo a hrálo se vyrovnané utkání, ale po pár minutách vstřelil vyrovnávací branku V. Kodytek, když zachytil brankářovu přihrávku. O pár minut později navýšil J. Jiřička po souhře bratří Smetanů.  Po nějaký čas se hra opět vyrovnala, až k samotnému závěru jsme přidali 2 branky zásluhou J. Jiřičky a Jana Smetany. Ve druhém dějství byl zápas zcela v naší režii, když během 15 min jsme své vedení navýšili na 12:1 a soupeře jsme odepsali! Musím zmínit, že jednu z vstřelených branek musí získat obrovské ocenění i pro ty, co se fotbalem živý! Jejím autorem byl Jakub Smetana, když těsně za půlící čárou parádní střelou z voleje, usměrnil a umístil svojí nechytatelnou „pumelici“ do růžku brány! Posléze soupeř byl na odpis a my si hru  už jen užívali. Párkrát jsme nechali našeho brankáře čarovat, kde svými výkony smazal svoji hrubku v úvodních minutách.  Soupeř byl opravdu nervózní, když už naše mužstvo hrálo 4+1 a dávalo více prostoru soupeři po celých 8 minut. Poté se už dohrávalo, kde do závěru hrací doby padly branky na obou stranách. Pro soupeře zostuděni, pro nás skvělý výkon na umělce!  Konečný stav 13:2!

Momentky:

  • Hráčem zápasu byl našimi fanoušky zvolen Jakub Smetana.
  • První utkání s FC Balon v Labi.
  • Již třetí utkání, kde naše mužstvo bylo v 6 lidech.

2:3

MANŽDÍRNICE UNITED x FK TESLA   2:3(2:2)

 

Termín: 16.6.2013 (13:15)
Místo: Bajrák
Rozhodčí: Melody Boys
Diváci: 15
Soupiska: Jan Smetana, Jak. Smetana, J. Jiřička, A. Kodytek, V. Kodytek, V. Středa
Střelci: Jan Smetana 1x, J. Jiřička 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
Jan Smetana 6
Jan Jiřička 6
Jakub Smetana 6
Antonín Kodytek 6
Vladimír Středa 6

 

Reportáž ze zápasu

  • V dalším kole jsme přivítali na svém „DRŇÁKU“ FK teslu, která vévodí naší skupině, bohužel opět jsme se sešli jen v 6 lidech za neúprosného vedra. S tímto soupeřem jsme se v minulosti ještě nikdy nestřetli, tudíž jsme nevěděli co od něho očekávat.

 

  • Sestava:                                                            

                                                                                V.Kodytek

                                                                               (V. Středa)

                            

                                A.Kodytek                          Jan Smetana                     Jak. Smetana

                                                                              V. Středa

               (V.Kodytek)

                                                                             

                                                                              J. Jiřička

 

  • Začátek utkání bylo pro nás šokující, hned z úvodu jsme inkasovali lacinou branku, když našeho brankáře překvapil nerovný terén. Soupeře to velice nakoplo, a začal hrát ofenzivněji. Naštěstí obrana s brankařem veškeré útočné akce zhatili včas. Bohužel se posléze podařilo navýšit svůj stav, když trojice soupeřových hráčů přešli do rychlého protiútoku, kde si poradili s posledním naším bránícím hráčem a navýšili své vedení na rozdíl 2 branek. Situace bylo pro nás obtížná a vše vypadalo, že si odneseme výprask, ale soupeřovi choutky zastavil Jan Smetana, když si s J. Jiřičku prostrčili míč mezi obránce a tvrdou střelou zakončil do horního růžku branky. Vzápětí jsme se postrčili k útoku my a tvrdě bušili do soupeřovy obrany. Nakonec se nám podařilo do poločasu vyrovnat, když Jakub Smetana s J. jiřičkou rozebrali obranu a poslední jmenovaný chladnokrevně zakončil, kde nedal brankáři minimální šanci. Druhý poločas, jsme začali aktivně my. Ale naše nepřesná koncovka nás neposunula dál. Soupeř už jen takticky hrál na brejky. V 15 minutě ale přišel další šok, když z nulového úhlu ne příliš razantní ranou, překonali našeho brankáře potřetí….. Do konce utkání jsme měli nejméně 3 tutovky, ale bohužel jsme nervozitou a špatným terénem zahazovali. Čili soupeř z 2 velkých šancí proměnil 3 branky, i tak nemusíme býti zklamáni a budeme doufat v lepší zítřky!

Momentky:

  • Hráčem zápasu byl našimi fanoušky zvolen Jan Smetana.
  • První utkání s FK Teslou.

1:13

LOKOMOTIVA ÚČKO x MANŽDÍRNICE UNITED   1:13(1:6)

 

Termín: 9.6.2013 (14:00)
Místo: Účko
Rozhodčí: Starci na chmelu
Diváci: 25
Soupiska: V. Kodytek, A. Kodytek, J. Smetana, J. Smetana, A. Tryzna, J. Jiřička
Střelci: J. Jiřička 7x, A. Kodytek 2x, V Kodytek 2x, J. Smetana 1x, J. Smetana 1x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
J. Jiřička 10
Jak, Smetana 10
Jan. Smetana 10
A. Kodytek 10
A. Tryzna 10

 

Reportáž ze zápasu

  • Naši svěřenci v 6 lidech vypráskali tým Lokomotivu Účko

    Ve druhém kole po záplavách a různých odložení jsme se nakonec střetli s týmem Lokomotiva Účko. Tento soupeř nás v minulosti vždy dokázal potrápit a na posledním střetnutí jsme si odvezli debakl 8:2! I dnes to nevypadalo růžově, když naši svěřenci se sešli v 6 lidech a měli odehrát utkání v neúprosném vedru!

     

  • Sestava:                                                             A. Tryzna

                                   A.Kodytek                          Jan Smetana                     Jak. Smetana

                                                                                  V. Kodytek

                                                                                  J. Jiřička

     

  • Začátek utkání bylo pro nás spíše seznamování s míčem, protože jsme si ho samozřejmě nechali doma, a bohužel nebyl odvážlivec, který by si půjčil míč od soupeře. I přesto jsme se jako první prosadili v ofenzívě a zaměstnávali brankáře střelami z dálky. Po 10 minutách se prosadil šikula J. Jiřička, který si pohrál s obráncem a nedal brankáři šanci, 1:0 pro nás. Tyhle akce následovali dál, když J. Jiřičku pobízel centry A. Tryzna a navýšil vedení až na 3:0. Dále využil zaváhání soupeře v rozehrávce opět J. Jiřička, když krásnou hlavičku umístil k tyči a navýšil vedení na 4:0. Po této situaci, byl soupeř na lopatkách a míč si nedokázali přihrát, jen z ojedinělé teče, jsem jim přesto podařilo snížit. Do poločasu jsme zvýšili svůj náskok na 6:1. Ve druhém dějství, se soupeř lépe koncentroval, ale to nezastavilo rozjetou MU v přidání dalších branek. Po suprových pasech a rychlých narážečkách, jsme zvýšili vedení na konečných 13:1, soupeř nevěděl, respektive nenašel lék, pro zastavení naších precizních útočných akcí! Dále je mojí povinností vyzdvihnout skvělý výkon Jak. Smetany, který zastavoval soupeřovi útočníky, kde samozřejmě i podporovali Duo A. Kodytek a H. Smetana.

    Momentky:

  • Hráčem zápasu byl našimi fanoušky zvolen Jakub Smetana.
  • První vysoké vítězství nad týmem z Lokotky.
  • Nejvyšší počet branek za jeden zápas (Jan Jiřička – 7 branek)
  • Premiérové utkání A. Tryzny

 2:

MANŽDÍRNICE UNITED x FK Vlčice    2:7(1:3)

 

Termín: 23.5.2013 (18:00)
Místo: Bajrák (SLunečná)
Rozhodčí: Melody Boys
Diváci: 15
Soupiska: J. Jiřička, K. Smetana, M. Zaplatílek, M. Lukeš, J. Lukeš, V. Středa, V. Kodytek
Střelci: J. Jiřička 2x
ŽK: -
ČK: -

 

 

HODNOCENÍ
J.Jiřička 7
K. Smetana 7
V. Středa 6
J. Lukeš 6
M. Lukeš 6
M. Zaplatílek 6

 

Reportáž ze zápasu

  • První letošní zápas jsme sehráli na staronovém hřišti Bajrák proti týmu z Vlčic. Zde se nám představili nové tváře, které si během pauzy MU vyhlídlo. Jelikož nám chyběly defenzivní pilíře, se sestavou se muselo průběžně manipulovat. V úvodních minutách byla hra v naši režii, soupeře jsme přehrávali a tvořili si slibné naděje. Soupeř nás především trápil braekovými situacemi, což v 10min. hry zužitkovali dva menší útočníci z Vlčic, kteří byli technicky velice vyspělí a strhli vedení ve svůj prospěch. Naše hra se nezměnila a dál jsme obléhali bránu Vlčic. Své ovoce to přineslo o pár minut později, když hráči K. Smetana s J. Jiřičkou překonali obránce rychlými naraženými míči a poslední jmenovaný, následně překonal i brankáře. Bohužel od nás to bylo vše a opět úřadovala dvojice „maličkých útočníku“, kteří překonali V. Středu ještě dvakrát….. Poločasový stav tedy 1:3 ve prospěch Vlčic. Do druhého dějství jsme se pustili do hry s větším nasazením, které bylo po pár minutách odměněno 2-brankou, kde zásluhu měl J. Jiřička. Jenže to nás soupeř během 10s „zařízl“ po čtvrté! Rychlou individuální akci nás opět překonali dva „maličcí“ útočníci ospalou obranu! Stav se mohl vyvíjet i v náš prospěch, ale bohužel v těžkém terénu naše koncovka selhávala, ba nám i chyběla špetka štěstí. Potrestáni jsme byli 10 min před koncem, kdy naše síly odpadly a my se pomalu a jistě smiřovali s vysokým debaklem, který skončil číslovkou 7. Naštěstí je to první kolo, ale i proto nesmíme naší skupinu „smrti“ brát na lehkou váhu!!!

    Momentky:

  • Hráčem zápasu byl našimi fanoušky zvolen J. Jiřička.
  • První historická porážka s tímto týmem, během 3-let.





!6.Ročník KLMF!

  • Je to jako včera co hráči FC 4 Promile zvedali nad hlavu svůj premiérový mistrovský pohár za rok 2011, už tu máme v pořadí šestou sezónu KLMF. Do letošní soutěže vstupuje 11 kolektivů, mezi kterými figuruje nováček FC Zakopat si. Bohužel oproti tomu jsme o dva týmy chudší. Konkrétně o nemojovské 1.FC a vítěze ročníku 2010 FC HC. První hrací týden začíná v pondělí 28.května a kolo jde klasicky o týden předehrát nebo dohrát.
  • Základní skupiny pro aktuální ročník byly rozlosovány. Ve skupině A se utkají loňští mistři FC 4 Promile s Hattrickem Wanderers, Lokomotivou UČKO, ManŽdírnicí United a nováčkem FC Zakopat si.
    Ve skupině B na sebe narazí Starci na chmelu, HC Milan, FK Tesla, FC Chmelsea, FN Sobíci a FK Vlčice.

 

Tabulka A
P. Klub zc. zv. zr. zp. skóre body
1. ManŽdírnice U. 4 3 - 1 30:9 9
2. Lokomotiva UČKO 3 2 1 - 16:9 7
3. FC 4 Promile 3 2 - 1 6:12 6
4. FC Zakopat si 3 - 1 2 6:17 1
5. HTW 3 - - 3 3:14 0

Vysvětlivky: p.- pořadí, zc.- zápasy celkem, zv. - vyhrané zápasy, zr. - remizované zápasy, zp. - prohrané zápasy

 

Tabulka střelců
Jméno
Vít Kodytek 7 - -
Antonín Kodytek 4 - -
Jan Smetana 2 - -
Jan Jiřička 5 - -
Jan Šneberk 1 - -
Jan Janota - - -
Martin Vlášek - - -
Tomáš Hampl 5 - -
Milan Ježek 5 - -
Martin Zaplatílek - - -
Miroslav Běhounek - - -
Miroslav Lukeš - - -
Stanislav Zajíček 1 - -
Vladimír Středa - - -

Tabulka hodnocení
Jméno šz. dz, pr.hod.
Antonín Kodytek 6 9 8
Jan Smetana 6 9 8
Jan Jiřička - 9 8
Jan Šneberk 5 8 8
Jan Janota 6 7 6,5
Martin Vlášek - - -
Tomáš Hampl - 9 8
Milan Ježek 3 8 7,5
Martin Zaplatílek 5 - -
Miroslav Běhounek - - -
Miroslav Lukeš - - -
Vladimír Středa - 9 8,5
Stanislav Zajíček 3 7 7

Vysvětlivky: šz. - nejhorší známka, dz, - nejlepší známka, pr.hod. - průměrné hodnocení



 Jednotlivé zápasy ve skupině A

 


7:3

FC 4 PROMILE x MANŽDÍRNICE UNITED   7:3(2:1)

Střelci: V. Kodytek 1x, A. Kodytek 1x, J. Smetana 1x

Hřiště: Strž

Diváků:  13

Antonín Kodytek 6
Jan Smetana 6
Vladimír Středa 5
Martin Zaplatílek 5
Jan Šneberk 5
Milan Ježek 3
Stanislav Zajíček 3

Komentář:

První zasloužená porážka MU, někteří tento duel nevzali zodpovědně a vzdali zápas předem. Chybělo srdíčko a bojovnost, takovou MU neznáme! Soupeř nás jednoznačně převálcoval a nechal nás ochutit první porážku letošního ročníku. Doufám že si pro příští zápas vemem ponaučení a začneme opět soupeře srážet ke kolenům.

Momentky:

  • První letošní porážka MU.
  • Šňůra, během které tým MU vyhrál 3 zápasy v řadě přerušil celek UČKO.

6:0

MANŽDÍRNICE UNITED x HATTRICK WANDERERS   6:0(4:0)

Střelci: V. Kodytek 2x, J. Jiřička 2x, A. Kodytek 1x, J. Šneberk

Hřiště: Ždírnice

Diváků:  9

 

 

Antonín Kodytek 9
Jan Jiřička 9
Vladimír Středa 9
Jan Smetana 9
Jan Šneberk 8
Miroslav Lukeš 8
Stanislav Zajíček 8
Jan Janota 6

 

Komentář:

Dnešním dnem je pro tým MU velice významný!!! Poprvé ve své historii porazila regulérně svého rivala Hattrick Wanderers! Tento vzájemný duel se odehrál na domácím prostředí, kde bylo opět výtečně nachystané hřiště. V úvodních minutách jsme si soupeře lehce otrkávali, ale po jedné kombinaci jsme mohli být tvrdě potrestáni, naštěstí soupeř svou šanci nevyužil. Po této situaci jsme převzali iniciativu a hnali se více do útoku. Světe div se, první střela J.Jiřičky končila za brankářovi zády. Hru jsme zcela ovládali a po krásné duo akci J. Smetana a V. Středy, který poslední jmenovaný nahrál osamocenému V. Kodytkovi a ten pohotově navýšil vedení MU. To už byl větší klid na kopačkách a hrálo se opět v naší režii, kde mohli být využity další "TUTOVKY", ale bohužel se tomu tak nestalo... Nakonec se do poločasu ještě stihl trefit A. Kodytek a starý veterán J. Šneberk (pro který ho je tato sezona poslední). Stav tedy 4:0 ve prospěch MU. Druhé dějství jsme nepodcenili a vrhli jsme se stejným tempem na soupeřovu defenzívu, který hrál už jen na brejky. Zde už soupeř nezvládal své emoce a hrál víc a víc agresivněji. Ale naši hoši se nevzdali a přidali další dvě branky. První branku střelil V. Kodytek, který se uvolnil po levé straně a tvrdým bodlem pod víko nedal brankařovi šanci! Druhou vstřelil J. Jiřička, těsně za půlící čárou, kde míč stínovali hráči z MU. Do konce druhého poločasu se stav neměnil a HTW si odváží ze Ždírnice 6 branek!!! Konečné utkání tedy 6:0 ve prospěch MU.        

Momentky:

  • Tým MU zlomil prokletí a porazil ve své historii poprvé tým HTW.
  • Šňůra, během které tým MU vyhrál 3 zápasy v řadě je novým rekordem.
  • Tým MU dosáhl celkem 3 zápasy bez porážky. Vytvořil tak nový rekord celku MU.
  • MU v tomto utkání neobdržel žádnou branku.

1:10

FC 4 PROMILE x MANŽDÍRNICE UNITED   1:10(0:6)

Střelci: T. Hampl 3x, M. Ježek 2x, J. Jiřička 1x , A. Kodytek 1x , V. Kodytek 1x , J. Smetana 1x

Hřiště: Sochorky

Diváků:  8

Hodnocení
Tomáš Hampl 9
Antonín Kodytek 9
Jan Smetana 8
Jan Jiřička 8
Milan Ježek 8
Vladimír Středa 8
Stanislav Zajíček 7

Komentář:

Druhý kolo nám do cesty přivedlo jednoho z obtížnějších soupeřů, tímž byli FC 4 Promile , ale výsledek odpovídá něčemu jinému! V úvodních 15 minutách byla zcela hra vyrovnána, občas si náš tým i vystrčil růžky a zahrozil. Po kontaktní brance zásluhou T. Hampla, se hra vyvíjela velice slibně pro náš tým. FC 4 promile hnedle začali více bránit, ale po 5 minutách T. Hampl rozvlnil síť podruhé, a tím započal orchestr MU, který přidával branky, jak na běžícím pásu. Nutno podotknout, že FC 4 Promile sice útočili více, ale stoperská dvojice A. Kodytek a J. Smetana vždy odvrátili hrozící nebezpečí! Poločas byl tedy 6:0 ve prospěch MU, druhý poločas, nám hru ztížil déšť, ale  i tak se nám podařilo přidat další branky, pěkné akce rozjížděl zejména J. Jiřička, který vypomáhal stoperské dvojici. Nakonec se FC 4 Promilím podařilo vstřelit branku, díky lehké teči od obrany. Nicméně se naše hra nezměnila a dovršila rozjetý orchestr na 10 branek, a skvělý brankář V. Středa nepřipustil snížení takto významného výsledku!!! Tímto debaklem jsme zostudili tým FC 4 Promile. Budeme doufat, že tato forma přetrvá i na další zápasy!!!    

Momentky:

  • Premiérové utkání brankáře V. Středy v KLMF.
  • Hráč T. Hampl vstřelil hattrick.
  •  Druhé utkání, kde padlo víc než 10 branek.
  • Tým MU překonal rekord ve výhře nad FC 4 Promile, který se vyhoupl na neuvěřitelných 10:1.
  • MU nadále drží  vítěznou šňůru (dva vítězné zápasy).

11:1 XXX

MANŽDÍRNICE UNITED x Fc Zakopat si    11:1(6:0)

Střelci: Vít Kodytek 3x, Milan Ježek 3x,Tomáš Hampl 2x, Jan Jiřička 2x, Antonín Kodytek 1x

Hřiště: Ždírnice

Diváků: 12

Hodnocení
Milan Ježek 7
Jan Jiřička 7
Jan Smetana 7
Antonín Kodytek 7
Tomáš Hampl 7
Jan Janota 7

 

Komentář:

První letošní ligový zápas náš tým odehrál v novém domácím prostředí proti FC Zakopat si. Tento nováček okusil kvalitu našeho kvádru, už podle výsledku jel domu s ostudou.... V prvním dějství byla 10 minutová hra zcela vyrovnána, ale naše mužstvo postupně a jistě přesouval své útočné vřavy do soupeřovi půlky. První kontaktní branku vsítil náhodně Míla Ježku, který z rohu vypálil na nepřipraveného brankaře. Pak jsme doslova převzali iniciativu a se soupeřem si hráli, a přidali do poločasu ještě pět branek. Druhé dějství bylo o něco jiné, soupeř doslova betonoval a snažil se co nejméně inkasovat. Soupeř přecházel postupně na brejky a čekal až naše obrana bude vytažena a udělá hrubku. To se stalo asi v 10 minutě, kdy soupeřův brankář dvakrát vyrazil na tyč a chytrou přihrávkou našel osamoceného útočníka u naši branky. Náš tým zbraně nesložil a hrál více efektivněji a postupně přidával další branky, které se zhouply na hodnotu 5, tudíž zápas končil našim premiérovým vítězstvím v nové sezoně, tedy 11:1 ve prospěch MU!

Momentky:

  • Premiérové utkání na domácím hřišti ve Ždírnici.
  • Hráči Vít Kodytek a Milan Ježek dali hattrick.
  •  Premiérové utkání s týmem FC Zakopat si.
  • Tým MU překonal rekord v počtu vstřelených branek za jeden zápas.
  • Poděkování správkyni hřiště Janičce Fingrové, za skvělé připravené hřiště.





5.Ročník KLMF

TABULKA B
P. Název Klubu Zápasy Body Výhry Prohry Remízy Celkové Skóre
1. Lokomotiva Učko 10 23 7 1 2 35:23
2. ManŽdírnice U. 10 18 5 2 3 33:20
3. HC Milan 10 16 5 4 1 31:20
4. FK Vlčice 10 12 4 6 0 25:31
5. FC HC 10 8 4 5 1 21:22
6. FC Chmelsea 10 4 1 8 1 10:39

 

Střelci:

  1. Jirka Ježek 8x
  2. Tomáš Hampl 5x
  3. Jan Smetana 5x
  4. Antonín Kodytek 5x
  5. Vít Kodytek 3x
  6. Jan Jiřička 1x
  7. Jakub Smetana 1x
  8. Stanislav Zajíček 1x
  9. Jan Šneberk 1x

Vyřazovací boje

- VYHOZENÍ Z KLMF!!!


 

X

MANŽDÍRNICE UNITED x HATTRICK WANDERERS   x:x(x:x)

Střelci:

Hřiště: OLD TRAFFORD (Bajrák)

Diváků:

 



Jednotlivé zápasy ve skupině B



 

0:3k

MANŽDÍRNICE UNITED x FC HC    0:3(0:0)

Střelci:-

Hřiště: OLD TRAFFORD (Bajrák)

Diváků:-

 

 

Komentář:

Po dohodě s kapitánem FC HC jsme tento zápas vyhráli kontumačně! Nedostatek hráčů... Po tomto posledním kole jsme obsadili druhou příčku v tabulce a čekali na dalšího soupeře, s kterým sehrajem 1.kolo vyřazovací části.


 

1:8

FK Vlčice x MANŽDÍRNICE UNITED    1:8(0:6)

Střelci: Jirka ježek 3x, Jan Smetana 2x, Antonín Kodytek 1x, Tomáš Hampl 1x, Tomáš Vaněk 1x

Hřiště: Sochorky

Diváků: 9

Hodnocení hráčů
Jirka Ježek (-------) 9
Jan Smetana (HANEZ) 8
Tomáš Hampl (TOM) 8
Tomáš Vaněk (ASTON) 8
Antonín Kodytek (ČOPR) 8
Jan Šneberk (BON JOVI) 8

Komentář:

Na další utkání jsme zavítali opět na sochorky, kde jsme odehráli utkání s FK Vlčicemi. Tento zápas by se dal velmi kladně hodnotit, protože jsme byli opět velmi aktivní, vytvářeli si šance, a vstřelili dost branek! V první polovině hry jsme vedli už 6:0! Ve druhém dějství jsme si se soupeřem jen hráli a zkoušeli nové kombinace. Soupeři se podařilo vsítit jedinou branku, ale náš tým mu udělil dvojnásobek! Konečný stav 8:1

Momentky:

  • Premiérový hat-trick J. Ježka v KLMF
  • Náš tým ještě neokusil porážku na soupeřovi domácím hřišti
  • Hráč M. Ježek stále nevstřelil branku

 

5:6

Lokomotiva UČKO x MANŽDÍRNICE UNITED    6:5(5:1)

Střelci: Jirka Ježek 2x, Antonín Kodytek 1x, Vít Kodytek 1x, Jan Smetana 1x

Hřiště: OLD TRAFFORD (Bajrák)

Diváků: 9

Hodnocení hráčů
Jirka Ježek (-------) 7
Jan Jiřička (KOMAR) 7
Jan Smetana (HANEZ) 7
Antonín Kodytek (ČOPR) 7
Tomáš Vaněk (ASTON) 6

Komentář:

  • Další utkání jsme opět odehráli v domácím prostředí tentokrát s finalistou loňského ročníku klmf, tímž byl tým LOKOMOTIVA UČKO. V prvních minutách přišli první šance na obě strany, prozatím nevyužité. Posléze jsme přebrali iniciativu a dokázali udržet míč na svých kopačkách, jenže soupeř využíval svých kvalitních protiútoků a podařilo se mu vsítit hnedle 3 branky za 10 minut. Poté se hra změnila a hra se otevírala. O pár minut později snižuje J.JEŽA, jenže to nestačilo a soupeř nám nastřílel další 2 branky a začali jsme se hádat, tudíž o poločase jsme si měli co říci. V naších řadách proběhla změna rozestavení a hru jsme zaměřili především na ofenzívu. Ve druhé půli jsme začali aktivněji a konečně stříleli branky, kde za 15 min jsme nastříleli 3 branky a snažili jsme se o vyrovnávací branku, ale v tom opět soupeř zaúřadoval svým protiútokem a zvyšuje na 6:4. Přesto jsme se nevzdali a hráli 8 min do konce, co to šlo. Asi 3 min. do konce jsme snížili na rozdíl jedné branky, ale do závěru jsme vyrovnávací branku nedokázali vstřelit!!! Tudíž jsme opět utrpěli porážku na domácím hřišti! Konečný stav 6:5 ve prospěch L.Učka.    

Momentky:

  • Premiérový debut T. Vaňka v KLMF
  • Další porážka na domácím hřišti
  • Hráč M. Ježek stále nevstřelil branku

 

0:0

MANŽDÍRNICE UNITED x FC CHMELSEA    0:0(0:0)

Střelci:  -

Hřiště: Sochorky

Diváků: 19

Hodnocení hráčů
Jirka Ježek (------) 6
Milan Ježek (PRCEK) 6
Jan Smetana (HANEZ) 6
Antonín Kodytek (ČOPR) 6
Jan Šneberk (BON JOVI) 6

 

Komentář:

  • Dnes jsme zajeli na SOCHORKY, kde jsme se utkali s týmem FC Chmelsea. Z počátku to vypadalo, že si snadno odvezeme 3 body, bohužel tomu tak nebylo. V prvním dějství měl soupeř dvě tutovky, ale brankař tentokrát zářil a zachránil remízový stav. Na druhé straně, byli také několik viditelných šancí, ale ty buď byli mimo bránu, nebo podržela branková rekonstrukce. Největší příležitost měl Jirka Ježek, který napálil břevno, ale odraz od soupeřových zad neskončilo v bráně. Druhé dějství přineslo větší šťávu do hry. Tentokrát jsme tlačili i více, kde to přineslo více příležitosti, ale dnes nám štěstí nepřálo a branku jsme za boha nemohli dát. Soupeř už se zaměřil na defenzívu a pokoušel se nakopávaným míčem ohrozit naší branku. Naší hrubkou snad bylo ztrácení míčů před naší brankou, kde soupeř mohl rychle atakovat. Nakonec nikdo branku nedal a zápas končí za stavu 0:0.      

Momentky:

  • Premiérové čisté konto brankáře V.Kodytka v KLMF
  • První utkání, kde se naším utočníkům nepodařilo vstřelit branku
  • Hráč M. Ježek stále nevstřelil branku
  • Konečná kariéra hráče S. Zajíčka

 

2:4

MANŽDÍRNICE UNITED x HC MILAN    2:4(1:1)

Střelci: Jirka Ježek 2x

Hřiště: OLD TRAFFORD (Bajrák)

Diváků: 8

Hodnocení hráčů
Jirka Ježek (JEŹA) 6
Antonín Kodytek (ČOPR) 5
Jan Šneberk (BON JOVI) 5
Milan Ježek (KRYTRS) 5
Stanislav Zajíček (STANLEY) 4

 

Komentář:

  • Dnes náš tým ochutnal první porážku po pěti zápasech v KLMF, jeho přemožitelem byl tým HC Milan. Největší podíl a zásluhu měl V. Hulík, který našemu týmu nastřílel hattrick! Chtěl bych podotknout, že stále není vše u konce a někteří asi nechápou, že když na zápasy nebudou chodit, tak v šesti lidech se to neuhraje…. Proto kluky žádám, ať se nad sebou zamyslí a přijdou náš tým ještě podpořit!!! Stále ještě není rozhodnuto, letošní týmy jsou celkem vyrovnané. A teď k zápasu…V první poločase byla hra vyrovnaná a hrálo se dolu a nahoru. Hostí střelili první branku, ale náš celek snížil o 2 min. později z přímého kopu zásluhou JEŽI. Ve druhé půli se vystřídal brankář STYNLEY s DEMONEM, poněvadž ho to nebavilo v brance… Bohužel tento tah stál tým MU porážku. Jelikož náš celek postrádal obranou řadu např. (HANEZ, DEMON a KOMAR) náš tým se zaměřil na ofenzivní hru, kde bezzubý STANLEY s KRYTRSEM neproměnili spousty šancí! HC Milan svými častými protiútoky nastřílel 3 branky a další mohl přidat nebýt BON JOVIHO v obraně a v bráně DEMONA! Doufám, že se z této porážky ponaučíme, neboť tým HC Milan právem zvítězil!!!!         

Momentky:

  • Premiérové branky útočníka Jirky Smetany za MU
  • Po 6. kole náš tým byl poražen, přemožitel tým HC MILAN 
  • Po 6. kole hráč Milan Ježek ještě nevstřelil branku 

 

3:2

MANŽDÍRNICE UNITED x FK Vlčice    3:2(1:1)

Střelci: Jan Smetana 1x, Jakub Smetan 1x, Jan Šneberk 1x

Hřiště: Old Trafford (BAJRÁK)

Diváků: 6

Hodnocení hráčů
Jan Smetana (HANEZ) 8
Antonín Kodytek (ČOPR 8
Stanislav Zajíček (STANLEY) 8
Tomáš Hampl (TOM) 8
Jakub Smetana (JACKOB) 8
Jan Šneberk (BON JOVI) 8

 

Komentář:

  •  Dnešním utkáním jsme se opět přesunuli na domácí hřiště tj. OLD TRAFFORD a odehráli premiérový zápas proti týmu FK VLČICE. Tento soupeř se vyznačoval především nakopávaným míčem za obranu a využíval svých nadějných talentů v útoku. Jeden z těchto nakopnutých míčů se soupeři podařilo zužitkovat, když nejistý brankář DEMON nezpacifikoval míč a jen ho před sebe vyrazil přímo soupeřovi na nohu, kde ránou z první trefil krásnou šibenici, stav tedy 0:1 ve prospěch hostí. Po téhle hrubce se naše hra velice zlepšila a rychlými kombinačními přihrávky jsme se dostávali do zakončení, ale v cestě buď stál připravený brankář, nebo několikrát orazítkovaná tyč. V 20 min. hrací doby se přece na nás usmálo štěstí, když vyrážený míč na polovinu hřiště zpracoval obránce HANEZ a ten ránou z první, prostřelil vše co mu stálo v cestě, tím srovnal stav na 1:1. Do konce první půle bylo pár slibných šancí, ale ty neskončili za zády hostujícího brankáře. Do druhé půle jsme nastoupili lépe mi, jelikož soupeře jsme nepustili vůbec k míči. V 10 min. druhé půle rozjel po křídle individuální hru STANLEY, párkrát si narazil s ČOPREM, a posléze našel osamoceného JAKUBA, který s drobným štěstím krásně zakončil. Stav tedy 2:1 pro náš celek. Náš tlak stále rostl a chtěli jsme přidat další branku, hlavně JAKUB měl další slibnou střelu, kde nepříznivým terénem jesličkami brankáře prostřelil, ale míč posléze o milimetr bránu minul. Nakonec jsme se další branky dočkali asi 10 min. před koncem, kdy ČOPR našel osamoceného BON JOVIHO, který karatistickým způsobem chladnokrevně zakončil a zvýšil naše vedení, stav 3:1! Pár minut před koncem zachyboval sudí, když náš hráč trefil soupeře míčem do obličeje, kde nám soupeř měl sportovně odevzdat míč za přerušenou, bohužel se tak nestalo a soupeř si v klidu dál branku aniž by byl atakován! Dokonce hrací doby jsme si stav 3:2 udrželi a zapsali si tím další výhru na OLD TRAFFORD!    

Momentky:

  • Premiérová branka útočníka Jakuba Smetany za MU
  • Po 5. kole náš tým ještě nepoznal porážka
  • Skvělá hra bratrů Smetanových alias „RAFAEL a FABIO DA SILVOVI“
  • Vítězná série na OLD TRAFFORD nadále pokračuje
  • Rozhodčí od FN SOBÍKU se na nás vyprdl, proto prvních 15 min. se hrálo bez něho 

 

3:3

FC HC x MANŽDÍRNICE UNITED    3:3(1:0)

Střelci: Antonín Kodytek 1x, Jan Jiřička 1x, Jan Smetana 1x

Hřiště: Sochorky

Diváků:24

Hodnocení hráčů
Antonín Kodytek (ČOPR) 7
Jan Smetana (HANEZ) 7
Jakub Smetana (JACKOB) 6
Jan Jiřička (KOMAR) 5
Stanislav Zajíček (STANLEY) 4
Milan Ježek (KRYTRS) 4

 

Komentář:

  • Dalším naším soupeřem byl poslední finalistou klmf a tím byl tým FC HC. Bohužel naší hráči k tomuto zápasu nepřistoupili zrovna moudře a opět ze 7 hráčů byli 3 napitý. Hned v uvodním hvizdu to bylo hned znát držení míče bylo strašné, ale i tak si naši vedli dobře a pár šancí si přece vytvořili, a však problem tkvěl ve střelení branky. Asi ke konci první půle náš napitý střelec KOMAR sice 2x bránu trefil, ale terčem byla vždy soupeřova tyč. Osudným byl závěr prvé půle, kde soupeř napálil míč na bránu a nešťsatnou tečí STANLYHO se míč dostal za našeho brankáře. Druhá pule byla pro nás tragická hned v úvodu na nás soupeř valil jeden útok za druhým, ale brankář MU tým podržel. Snaha o vyrovnání bylo čím dál horší, pač soupeř tvořil čím dal více protiútoku, kde se mu podařilo vsítit další branku. To už tým MU byla v šoku, pač se blížila první letošní porážka. Ale ofenzivní obránce ČOPR si tuto věc nechtěl připustit a posunul se rovnou do útoku, kde nám to přineslo ovoce, podařilo se snížit na rozdíl jedné branky, ale opět přišel zkrat v domluvě mezi KOMAREM a JAKUBEM S., a hnedle nás soupeř potrestal vstřelením další branky stav 1:3 ve prospěch FC HC. Tuto chybu KOMAR napravil asi 8 min. před koncem, kde se podařilo opět snížit na rozdíl jedné branky. Soupeř svýma úrážkama rozptyloval naší ofenzivu a věřil ve své vítězství, ale světe div se, 1 min. před závěrem druhé půle se HANEZ rozhodl na individuální hru a vší silou napálil míč do šibenice, kde se míč odrazil do zad brankáře a byl z toho nádherný vyrovnávací gól!!!! Díky bohu za tuto remízu proti tak naivnímu týmu!!!

Momentky:

  • Náš tým opět postrádal koncentraci, díky zrádnému alkoholovému dopingu
  • Premiérovy nástup hráče Jakuba Smetany!
  • V tomto utkání padla krásná premiérova branka HANEZE
  • Srovnávací gól padl pár minut před koncem
  • Milan Ježek už nestřelil branku 3 zápas
  • Po tomto utkání náš tým drží 4 zápas neporazitelnosti!
  • Tento soupeř se vůbec nevyznačoval finalistou KLMF, jeho tvrdost a urážlivost nepatří do tohoto sportů!

 

2:2

Lokomotiva UČKO x MANŽDÍRNICE UNITED    2:2(1:1)

Střelci: Antonín Kodytek 1x, Vít Kodytek 1x

Hřiště: Sochorky

Diváků: 4

 

Hodnocení hráčů
Antonín Kodytek (ČOPR) 9
Jan Smetana (HANEZ) 9
Stanislav Zajíček (STANLEY) 8
Milan Ježek (KRYTRS) 8

 Komentář:

  • Snad nejlepší utkání v podání naších pěti borců proti Lokomotivě UČKO finalistovi loňského ročníku. Na tento zápas nám chyběli hnedle 3 klíčoví hráči. Bohužel další naše opory se na nás doslova vyprdli a museli jsme čelit proti tomuto soupeři v 5 lidech, a z toho jeden opilý, který se probouzel z agonie jak jinak než Milan Ježek alias KRYTRS!!! Po úvodním hvizdu soupeř podcenil náš styl hry a mi mu nepučili 10 minut míč. Poté soupeř věděl, že musí více tlačit a začít hrát nebo neurve žádné body. Přibližně ve 25 minutě za stavu 0:0 na nás soupeř hrál rohový kop, ale jeho centru se zmocnil stopér DEMON, ten hnedle obehrál dva soupeřovi hráče a skvělou levačkou zakončuje do soupeřovy brány! Velmi nepříznivý stav pro soupeře, protože dostat od oslabeného mužstva branku je potupující. Tak soupeř zvýšil tlak a snažil se doslova narvat míč do naší brány, ale skvělá spolupráce obrany s brankářem se podařilo vždy zahrát balón do bezpečí… Ale osudná chvíle přišla asi minutu před koncem, kde se soupeřovi podařilo náhodným odrazem dostat do naší brány míč, tudíž stav byl 1:1. Ve druhé polovině hrací doby byla znát únava naších hráčů, proto jsme se snažili míč opět držet na naších kopačkách. Ve 20 minutě přišla rána pod pas, když jeden ze soupeřových hráčů dokázal vsítit branku asi z 15 metrů, kde byl špatně připraven náš brankář. Ale mi zbraně nesložili a dožadovali se vyrovnání to přišlo ve 27 minutě, kde ČOPR si pohrál s obranou a uklidil balón k tyči do soupeřovi brány. Posledních 5 minut s prodloužením se nám podařilo tento vyhovující výsledek udržet!!! Děkujeme naším hráčům že do tohoto zápasu vložili i srdíčko!!!

Momentky:

  • Náš tým čelil nejsilnějšímu soupeřovi v pěti lidech
  • Vynikající bránění ve třech v čele DEMON, ČOPR a HANEZ
  • Náš brankář Stanislav Zajíček (STANLEY) svými zákroky vydřel tento remízový stav 2:2
  • Hráč Milan Ježek (KRYTRS) doslova odchodil tento zápas, když mu v krvi koloval ještě alkohol, skvělou technickou vyspělosti podpořil tento remízový výsledek 

 

5:2

MANŽDÍRNICE UNITED x FC CHMELSEA    5:2(1:1)

Střelci: Stanislav Zajíček 1x, Vít Kodytek 1x, Tomáš Hampl 3x

Hřiště: Old Trafford (BAJRÁK)

Diváků:19

Hodnocení hráčů
Tomáš Hampl (TOM) 9
Jan Jiřička (KOMÁR) 8
Stanislav Zajíček (STANLEY) 8
Jan Šneberk (BON JOVI) 8
Jan Smetana (HANEZ) 7
Milan Ježek (KRYTRS) 7
Antonín Kodytek (ČOPR) 7

 

 Komentář:

  • Další ze soupeřů se nám postavil FC CHMELSEA, který zavítal na naše domací hřiště tudíž Old Trafford alias „Bajrák“. V prvních minutách se hrála otloukaná, protože terén byl příliš vyschlý. Soupeře jsme hravě přehrávali, ale chyběla koncovka. Ve 20min. se jen přeci podařilo dotlačit míč do soupeřovy sítě, autorem branky byl DEMON. Ale v zápětí soupeř dokázal vyrovnat před závěrem první půle, při špatné komunikaci obránců. Do druhé půle jsme se do soupeře opřeli a začali už více tlačit. Dalším autorem skvělé branky byl Tomáš Hampl, který po faulu soupeře ještě dokázal dotlačit do brány. Tedy stav 2:1 pro náš tým. Ale soupeř na nezahodil veškeré zbraně a dožadoval se vyrovnání, které přišlo během 4 minut, opět po špatné komunikaci brankáře a obránce. Ale to už bylo od soupeře vše a náš skvělý útok vedeným TOMEM, KOMÁREM A KRYTRSEM dokázali ještě naservírovat další branky, kde soupeř inkasoval hnedle 3 branky, autoři branek TOM 2x a STANLEY 1x.

Momentky:

  • Špatná komunikace v obraně si vyžádala 2 branky
  • Náš brankář Jan Smetana (HANEZ) po 5 zápasech na turnajích a 2 zápasech klmf ztrácí čisté konto
  • Hráč Tomáš Hampl (TOM) v tomto utkání střílí hattrick 

 

 0:2 

HC Milan x MANŽDÍRNICE UNITED    0:2(0:1)

Střelci: Antonín Kodytek 1x, Tomáš Hampl 1x

Hřiště: Sochorky

Diváků:15

Hodnocení hráčů
Jan Jiřička (KOMÁR) 8
Jan Smetana (HANEZ) 8
Antonín Kodytek (ČOPR) 7
Tomáš Hampl (TOM) 7
Jan Šneberk (BON JOVI) 7
Stanislav Zajíček (STANLEY) 7

 Komentář:

  • „Odplata“ tak by se dalo nazvat dnešní utkání, kde jsme nastoupili proti týmu HC MILAN, a vrátili porážku z loňského ročníku, kde se bojovalo o 9.-10.místo. V úvodní hře nám terén nedovolil příliš kombinovanou hru, a tak se pokoušelo proniknout dlouhýma pasy za obranu. Gól přišel až v 15min. hrací doby kde si Komár pohrál s obranou a našel osamoceného Tomáše H., který pohotově vsítil branku. Mohlo se přidat ještě pár branek,ale díky terénu se přestřelovalo. V druhé půli soupeř tlačil růžky, kde nový hráč „HULIBRK“, který přestoupil z Hattricku W. dělal zmatek v naší obraně. Ale náš záložní brankář Hanez byl ve správný čas na správném místě. Závěrem druhé půli se podařilo vsítit druhý gól, autorem byl hlavičkář Čopr, kde si počkal na přesný centr od Bon Joviho a brankáři nedal šanci.

Momentky:

  • Soupeř vystřelil 5x na naší bránu.
  • Soupeř obdržel 1x žlutou kartu
  • Proti MU nastoupil náš bývalý brankář Tom Petera, který inkasoval 2 branky 
  • Soupeř získal díky přestupu nejlepšího utočníka z Hattricku W. Vojtu Hulíka