DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 18.03.2020 15:27:13 

MANŽDÍRNICE UNITED

Turnaje 2012 - 2014

 




2014




Mini-Cup

Chotěvice 2014

28.6.2014

Honba za trofejí, aneb jak se skládá mužstvo na poslední chvíli. Tak by se mohla jmenovat naše cesta do Chotěvic! Každý očekával volný víkend, ale Standa Z. přišel s „lákavou“ nabídkou, zda se nezúčastníme turnaje v Chotěvicích, po krátké anketě na internetu se zdálo, že budeme mít celkem kvalitní tým, ale opak byl pravdou! Naštěstí se nám podařilo ukecat talentovaného Martina Bartoše, který obětoval romantické radovánky, za post útočníka v MU. Z té né-přiliš přijemné stránky, nás opět zklamal Jakub Smetana s jeho domluveným kamarádem…..

 

Po průzkumu terénu na místním turnaji, se naše šance na pěkné umístění trošku snižovali, poněvadž při prezentaci se dostavilo dalších 13 týmů a některé měli i větší ohlasy než se zdálo. I tak nás to neodradilo a nakonec jsme složili tento kádr:

 

  1. Vít Kodytek
  2. Jan Smetana
  3. Vladimír Středa
  4. Jan Jelínek
  5. Milan Ježek
  6. Martin Bartoš
  7. Stanislav Zajíček (střídající – odchod po 3 zápasu)
  8. Václav Baier (nastoupil od 4 zápasu)

 

Střelci

Počet branek

Milan Ježek

13

Martin Bartoš

5

Jan Smetana

4

Jan Jelínek

4

Vít Kodytek

3

 

 

-

Dřeváci

ManŽdírnice

Sok. Horka

Zelená louka

Baldov

HC Trutnov

Čermná

Dřeváci

-

0:4

0:3

3:1

0:7

0:6

3:2

Manždírnice

4:0

-

3:1

3:0

1:4

1:0

8:1

Sok. Horka

3:0

1:3

-

1:2

0:6

0:2

3:0

Zelená louka

1:3

0:3

2:1

-

1:2

3:0

3:0

Baldov

7:0

4:1

6:0

2:1

-

1:0

7:0

HC Trutnov

6:0

0:1

2:0

0:3

0:1

-

5:0

Čermná

2:3

1:8

0:3

0:3

0:7

0:5

-

 

 

  • V prvním zápase jsme narazili na tým Dřeváci, a i když nebyl náš tým nějak moc sehraný, vedl si velice dobře, soupeře jsme zatlačili na jeho půlku a atakovali ze všech sil, až se nám podařilo vstřelit první branku. Na druhou branku jsme dlouho čekat nemuseli, poněvadž Honzy J., zásoboval dvojici útočníku Milana J. s Martinem B., velmi precizními pasy a tyto dva špílmachři proměnili své šance. Soupeř dokázal vystřelit na bránu jen dvakrát, ale to s přehledem pochytal Viťan K. Zápas končí 4:0 v náš prospěch.
  • Ve druhém zápasu, to už tak jednoduché nebylo, poněvadž jsme se střetli s týmem HC Trutnov, kteří hrají závodně hokej, a na hře to bylo velice znát, zejména na důrazu. I když jsme soupeře zatlačili, nedařilo se nám vstřelit branku, ať už nám selhávala muška nebo zaúřadoval soupeřův brankář. Nakonec se nám podařilo se štěstím vstřelit vedoucí branku ve druhé části hry, zásluhou Honzy J. Tento hubený náskok se nám podařilo obhájit, až do závěru hrací doby.
  • Třetí zápas, nám postavilo do cesty Baldov, kteří tento turnaj obhajují a nebylo se čemu divit, 2 hráči z HK, 1 z Jaroměře a zbytek Pilníkov nebo Mladé buky. Zápas jsme začali lépe, ale tentokrát nám nepřál rozhodčí, poněvadž neuznal zcela regulérní branku Honzy S., který dokázal pře-hlavičkovat brankáře. Odůvodnění rozhodčího?! Brankáře odstrčil „pupkem“ :D !!! To už soupeř začal o hodně lépe hrát a lehce nás přehrával. Byla otázka času, kdy Viťana prostřelí, i když zuby nehty dlouho držel čistý štít. Poté už byla znát naše odevzdanost a my si přáli hvizd píšťalky. Obhájci nám uštědřili prohru 4:1 a hnali se za honbou prvenství.
  • Ve čtvrtém zápase nás čekali „děcka“ z Čermný, kterým jsme dovolili hráti o jednoho hráče navíc a i přesto byli poraženi vysoko 8:1. Tady nám přispěchal už pomoci nový brankář Václav Baier, kterému opravdu vděčíme, že nás přišel podpořit za úmorného vedra!
  • V pátém zápase si na nás chtěli vyšlápnout veteráni … , kteří více škodili a mluvili, než by hráli. I tak se nám podařilo z toho vytěžit vítězství, ale s nutnou dávky štěstí! Poněvadž Milan J. měl 3 krát šanci na bránu sám a své střely umisťoval k rohovému praporku, naštěstí i soupeř pohrdal vyloženými šancemi, neboť je vychytal náš brankář, či jím míč utekl do zámezí. Aniž by se to nezdálo, výsledek 3:0 pro nás.
  • V závěrečném zápase, nás čekal tým z Horek, kde už se podstatě o nic nehrálo a pro nás to byla spíše exhibice. Soupeře jsme hravě přehrávali, ale šancemi jsme spíše pohrdali, i tak jsme soupeře porazili 3:1.

 

  • Čtvrtfinále – Soupeř Chotěvice. I když nám los trochu přál, vyfasovali jsme nevyzpytatelné Chotěvice, které se skládalo z 12 členných hráčů. Z počátku se hrál velmi opatrný fotbal, kde nikdo nechtěl udělat chybu. Výrazné šance se nerodili a čekalo se, co nám přinese druhý poločas. Tam nám moc štěstíčko nepřálo. Po pár minutách hry se hrálo stejným tempem, ale překvapení se tu ukázalo, respektive náš brankář byl překvapen, když mírnou přízemní střelu si nechal proklouznout pod nohou… To byl doslova pro nás šok! Cítili jsme nervozitu a soupeř samozřejmě zdržoval a zakopával míče tak daleko, že nebylo možnost pro ně chodit. Rozhodčí vše toleroval a my museli dát do pole i náš vlastní. Do konce hry zbývali dvě minutky a my ze všech sil, jsme nepůjčili míč soupeřovi a hledali jsme skulinku v obraně. Jeden ze závaru před obranou jsme „díky bohu“ využili, když asi na potřetí, prostřelit Martin B. vyrovnávací branku, před samotným závěrem. To nás už čekal penaltový rozstřel, kde si chtěl napravit reputaci náš brankář. Jako první kopal soupeř, který s přehledem proměnil, na to nezaváhal ani Víťan, když opět poslal brankáře na druhou stranu. Druhá série byla též 100%, tam nezaváhal Hanéz, když prudkou střelou propálil vše, co se dalo. Třetí sérii mohl náš brankář vychytat, ale uzemněný míč se dokutálel za jeho záda, zde se nemýlil ani Martin B., který též poslal brankáře na opačnou stranu. Přišla náhlá smrt, zde už soupeř pocítil tlak a náš brankář vychytává prvního střelce, na postup nám stačilo dát branku. O šanci si řekl Víťan a i tentokrát se nemýlil, když krásnou střelou k tyči překonává brankáře. Tím se nám velice ulevilo a mohli se připravit na další zápas.

 

  • Semifinále – soupeř HC Trutnov. Tady nám soupeř doslova věnoval postup, zejména v prvním poločase. Z první akce jsme vytěžili jednobrankový náskok, vzápětí na to obral o mičudu brankáře Míla J. a zvýšil pohodlně na 2:0. To už hrál soupeř bezzubě a poločas spíše dohrával. Ve druhé části, opět Míla vystihl brankáře a zvýšil na 3:0. To už jsme se více zaměřili na útočení a dbali méně na obranu, proto nás soupeř potrestal snížením na 3:1. Tento stav netrval dlouho a o minutku později zvyšoval po krásných sériích přihrávek Hanéz, vzápětí na to po chybě obrany soupeř dokázal opět snížit, ale to už bylo od něho vše a náš tým kráčí do finále!

 

  • Finále - Baldov. Tady nás nemohl čekat nikdo jiný, než tento tým, který za turnaj nepoznal hořkost porážky. I když jsme předem věděli, že na jejich technickou vyspělost nevyzrajeme, zkusili jsme změnit rozpoložení sestavy a hrací systém, kde na hrotu byl osamocený Milan J. a zbytek hrál tří člennou obranu se stoperem. Soupeř svými komenty zesměšňoval naší hru, ale hrubě narazil! V prvním dějství měl soupeř více ze hry, ale naše organizovaná hra, nedovolila vystřelit na našeho brankáře, tak soupeř, až někdy zbytečně, si více přihrával, až mu to přišlo na škodu. To se mu vymstilo na konci první hrací doby, kdy Honza Jelínek, poslal skvělý pas na osamoceného Milana, který si pohrál s dobíhajícím obráncem a poslal nás do vedení. Do druhého dějství, by každý čekal, že aktivnější bude soupeř, opak byl pravdou! Svou arogancí opět narazil na naší dobře připravenou obranu, a jak to bylo v prvním případě, tak se opakovala celá situace ještě jednou, tentokrát Martin B. vyslal Milana a ten se opět nemýlil. Navýšil naší naději o dvě branky, to už soupeř se začal vzpamatovávat, ale zbývalo mu čím dál méně času. Ránu pod pás jim uštědřil, až 3 minuty dokonce Víťan, když obral soupeře o míč a vypálil míč z půlky přímo k tyči, kde brankář celou situaci podcenil! To už bylo naše vedení vysoké a soupeře to doslova zdecimovalo, dokonce i pár individuu neuneslo porážku a opustili hřiště se vztekem, že je „nekopové“ přejeli! Poté už rozhodčí končí zápas a my se radujeme z vydřeného a zaslouženého triumfu v Chotěvicích! Ti kteří byli věrní pomohli, ty co nás zklamali a nepřišli, budou litovat, že neviděli, jak se hraje srdíčkem!!! Všem zúčastněným děkuji za podporu a za dobře vydřenou práci!!!

 



 




2013


Turnaj Krkonoše CUP

25.prosince

 

Soupiska:

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • Antonín Kodytek
  • Jan Jiřička
  • Jakub Smetana
  • David Ježek
  • Jan Jelínek
  • Pavel Srubjan
  • Martin Klikar
  • Viliam Ulrych
  • Miroslav Lukeš

Reportáž

  • V letošním ročníku turnaje jsme obsadili 3.místo, když v samotném penaltovém rozstřelu, náš tým porazil FK Pjuti!!!

Turnaj ve Ždírnici

27.července

 

Soupiska:

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • Antonín Kodytek
  • Jan Jiřička
  • Jakub Smetana
  • Vladimír Středa
  • Tomáš Hampl
  • "Golman" Jan Slach

Střelci branek:

1. Vít Kodytek 3
2. Antonín Kodytek 2
3. Jan Smetana 1
4. Jan Jiřička 1
5. Vladimír Středa 1
Zápasy v Tabulce

Reportáž

Hrací systém byl 5+1 a hrálo se 2x8min. Úkolem MU bylo obhájit po třetí za sebou prvenství ve Ždírnici

 

  • 1.zápas – Na úvod turnaje se nám představil tým Otazník. V prvním dějství jsme se s tímto soupeřem lehce oťukávali a hledali slabiny v jeho obraně, které jsme zatím nenašli. Ve druhé části jsme chtěli dát kontaktní branku, která by nás lépe motivovala a hlavně uklidnila míč na kopačkách. To se nám podařilo po 3 minutách hry, kdy v souboji na kraji brankoviště vyhrál hlavičkový souboj Hanez, míč putoval na Víťana a ten lehce doklepl do odkryté branky. Posléze to soupeře rozhodilo a nám se podařilo vstřelit další dvě branky zásluhou Komárka a Toncka.
  • 2.zápas – Ve druhém zápase se nám představili první favorité turnaje, byl to tým Hokejky Paka. Tento soupeř se skládal z hokejistů a známým brankářem Vlastikem Por., který nabídl tomuto týmu pomocnou ruku. V první části hry byl soupeř velice zatažený a my horko těžko přecházeli do útočné fáze, stav se tedy neměnil. Ve druhé části, jsme si už vytvořili slibnější příležitosti, ale v cestě nám stál Vlastik, který bravurními zákroky držel hokejisty v naději. Nakonec zápas končí první remízou obou celků.
  • 3.zápas – Tady se nám představil zcela nový tým jménem Restaurace u Pepy. Tento tým od nás inkasoval nejrychlejší branku v turnaji, když rychlými narážečky, trio: Džejkob, Vi´tan a Hanez překonali veškerou obranu tohoto soupeře, naservírovali přihrávku Tonckoj a ten pohotovou střelou, nás poslal do vedení. Soupeře to úplně zmrazilo a my jsme si s ním doslova hráli. Do konce utkání přidali branku Tomáš H. a Vladimír (co přináší mír).
  • 4.zápas – Poslední skupinový duel nás čekal s týmem FC Nekopnem si. Tady proti nám stál „bývalá“ hvězda Honzino alias Bon Jovi, který se prezentoval na turnaji třemi brankami. Do zápasu jsme šli s tím, že je naší povinnosti vyhrát, a to se nám brzy dařilo. Už ve druhé minutě se o vedení postaral hlavičkový borec Hanez, když stejnou situaci jako v první zápase odvedl Víťan a o branku se postaral Hanez. Vzápětí byla naše hra chvílemi kostrbatá, protože Komárkovi na sluníčku už bylo velmi zle, a nechtěl střídat. Zapas skončil těsnou výhrou ve prospěch nás.

 

 

  • Semifinále – Tabulku jsme zcela ovládli tak nás čekal soupeř z druhé skupiny, který skončil na druhém místě. Bohužel tím týmem byl „tuhý“ Špindl. Tento tým nás dvakrát nepustil přes semifinálové utkání, proto jsme byli na pozoru a nechtěli jsme nic nechat náhodě. Každý z nás vydal opravdu maximum, i když jsme neměli nikoho na střídání. V první části hry se hrálo nahoru a dolů, ale náš tým si vytvářel slibnější příležitosti, které ovšem neskončili na žádné straně brankou. Druhé dějství nás tlačil čas a my chtěli vstřelit kontaktní branku, která by nás více uklidnila a světe div se! Při autovém vhazování, o které se postaral Hanez, poslal velmi prudký míč na Víťanovu hlavu, která drobnější tečí skončila v růžku branky. To soupeře opravdu zdrtilo, ale nepřestal usilovat o vyrovnání! V závěru hrací doby jsme měli opravdové štěstí, když po zbytečném faulu před malý vápnem se kopal přímý kop, který lehkou tečí Tonckovím pozadí, skončila na dřevně brány. Po této situaci už jsme slavili postup do FINÁLE!
  • Finále – Zde se nám představil Jardův složený tým Rozzlobené vrány. Celé utkání se hrálo opatrně, protože oba celky v neúprosném vedru docházeli síly i nápady, jak jeden druhého obrat o první místo. Snad žádná výrazná šance neohrozila branku obou celků. Tak muselo dojít na penaltový rozstřel, ve kterém úřadoval náš brankář, protože ani zde nebyl překonán! Jako první na pokutový kop se představil Hanez, který razantní střelou překonal brankáře. O druhý proměněný pokutový kop se postaral Džejkob, když brankaře poslal očima na jednu stranu a na druhou poslal svůj vstřelený míč! A to už jsme mohli slavit, protože soupeř nebyl schopný dvěma střelami zdolat našeho „RAMBO“ brankáře!!! Náš tým tedy potřetí obhájil Ždirnický triumf!!!

MU obhájilo 1.místo


Turnaj na Horkách

(HORKA CUP)

20.července

Soupiska:

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • Antonín Kodytek
  • Jan Jiřička
  • Jakub Smetana
  • Vladimír Středa
  • Tomáš Jiřička
  • Milan Ježek
  • David Ježek

Střelci branek:

1. MIlan Ježek 6
2. Vít Kodytek 4
3. David Ježek 3
4. Tomáš Jiřička 3
5. Jan Smetana 2
6. Jakub Smetana 1
7. Antonín Kodytek 1
8. Vladimír Středa 1
Zápasy v Tabulce
soupeř výsledek střelci
MU - FC Litrpool 2:2 Jak. Smetana 1x, T. Jiřička 1x
MU - Tvoje máma fandí nám 3:0 D. Ježek 1x, M. Ježek 1x, V. Kodytek 1x
MU - Pozdní Sběr 4:1 D. Ježek 1x, V. Kodytek 2x, M. Ježek 1x
MU - FK Ubyslavice 4:1 V. Středa 1x, A. Kodytek 1x, T. Jiřička 2x

 

Čtvrt-finále
         MU - Purťa Tým                          4:1               M. Ježek 1x, D. Ježek 1x, J. Smetana 1x, V. Kodytek 1x

 

Semi-finále
MU - Pája Tým      2:0    J. Smetana 1x, M. Ježek 1x

 

FINÁLE
MU - Pozdní Sběr    1:0   M. Ježek 1x

 

Reportáž

Hrací systém byl 5+1 a hrálo se 2x10min. Pro náš tým to byl premiérový turnaj, na který nás pozval Petr Přiklopil.

  • 1.zápas – Našim první soupeřem byl tým FC Litrpool, který se představoval mladými hráči. V prvních minutách hry jsme se museli hledat, protože pár nových tváří, nebylo zvyklé na náš herní systém. Soupeř hrozil především z dálky. Poté se naše hra zlepšila a my lépe přecházeli k útočným akcím, ale bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku. Ve druhé části hry, jsme v úvodní minutě inkasovali branku, zdálo se jako by se to na nás podepsalo, ale po krásné souhře J. Jiřičky a Jak. Smetany při trestném kopu, nás poslední jmenovaný povzbudil vyrovnávací brankou. Vzápětí na to jsme podnikali jeden útok za druhým a přesně v poslední minutě, nás poslal do vedení T. Jiřička, když zužitkoval krásný pas Jak. Smetany. Bohužel v posledních vteřinách hry, nás soupeř překvapil razantní střelou u autové čáry, když jeho střela skončila v horním růžku branky.
  • 2.zápas – V dalším kole nás čekal místní tým z Horek nazývající se Tvoje máma fandí nám. V první části hry byli tyto mančafty vyrovnané, ale v pozdní fázi hry jsme si na hřišti vytvářeli si slibné akce. Do poločasu nás dovedení poslal D. Ježek, po krásné souhře s J. Jiřičkou. Ve druhé části nás soupeř tolik nebránil a my si mohli dovolit navýšit zásluhou V. Kodytka a M. Ježka.
  • 3.zápas – První aspirant na vítězství turnaje, byl tým Pozdní sběr. V tomto utkání ovlivnila hru větší hrubka soupeře brankáře, protože po celou dobu hry se soupeř držel tempa a nepustil nás k výraznější šanci. Hrubka se odvíjela na konci prvního poločasu, když soupeřův brankář čekal na tečovaný míč, který uchopí do svých náručí, ale v tu chvíli byl rozeběhnutý D. Ježek a razantní střelou překonal jesličkami brankáře. Ve druhé části soupeř ztratil iniciativu ke hře a laicky přistupoval k našim útočníkům. Čili musel následovat tří brankový trest. Jako první branku vstřelil „jesličkový král“ M. Ježek, když si pohrál s obráncem a následně prostřelil brankáře mezi nohami, poté přispěl 2x brankou V. Kodytek po přihrávkách T. Jiřičky a M. Ježka. V posledních vteřinách hry nakonec soupeř snížil na rozdíl tří branek.
  • 4.zápas – Posledním skupinovým zápasem nás čekal s týmem FC Ubyslavice. Tento soupeř byl pro nás spíš sparing partner, čili jsme si s ním s lehkostí poradili. Branku nám vstřelil po špatné souhře A. Kodytka aj. Jiřičky. Branky vstřelili V. Středa, A. Kodytek, T. Jiřička 2x

 

  • Čtvrtfinále – S 10body si náš tým zajistil prvenství ve skupině a vyčkával na soupeře z druhé tabulky, který skončí na 4.místě. Tím soupeřem nám byl známý Purťa Tým. V úvodních minutách jsme soupeře zaskočili naší hrou na jeden dotek, čím déle jsme spolu hráli, tím lépe jsme se poznávali a přineslo to své ovoce v podání dvou branek, které si připsali M. ježek a D. Ježek. Ve druhém dějství soupeř dal kontaktní branku, ale o rychlou odpověď se postarali J. Smetana a V. Kodytek.
  • Semifinále – Tady už nás čekal kvalitnější soupeř Pája Tým, kteří též byly favorizovány. Utkání bylo jednoznačně vyrovnané, oba týmy hrály vyrovnanou partii. V první části měl největší šanci T. jiřička, ale skákavý míč neusměrnil dle svých představ. Druhý poločas byl o něco podobnější, zdálo se, že dojde k penaltovému rozstřelu. Naším zachráncem byl J. Smetana, když nečekanou střelou zpoza půlicí čáry překvapil veškeré oči, které hleděli na končicí míč v soupeřovi brance. Doslova úctyhodný gól! Po této situaci se hra přelévala ze strany na stranu. Nakonec vše dopadlo ve prospěch nás vše dobře, když v závěru hrací doby, si „drzý“ M. Ježek vyprosil krásný nákop J. Jiřičky, který zužitkoval na výbornou. M. Ježek si narazil s Jak. Smetanou a poté „opět“ nedal brankaři šanci, když mu „napsal“ jesličkami branku. Čili náš tým se kvalifikoval do finálového klaní!
  • Finále – Našim soupeřem se opět stál tým Pozdní sběr, kteří si penaltovými rozstřely probojovali přes dva mančafty. Jak se říká: „se stejným soupeřem se v odvetě špatně hraje“ zde pro nás toto pravidlo platilo. Naše hra se rázem zhoršila a chyběla chuť bojovnosti. Mnoho přihrávek jsme směřovali soupeři na kopačky a tím mu dovolili podniknout výpady do naší nepřipravené obrany. Naštěstí v brance stál „neprůstřelný J. Jiřička, který jednu ze 100% šance, vytěsnil na rohový kop. Ve druhé části jsme se přeci kousli a začali lépe kombinovat. Po řadu lepších příležitosti se tu nakonec jedna objevila a tu využil „mazák“ M. Ježek, když si opět řekl o načechraný centr od J. Jiřičky za nepřipravenou soupeřovu obranu, který následně zužitkoval brankou pro nás! V tu chvíli jsme mysleli více na obranu a likvidovali soupeřovi akce hnedle v zárodku. Do konce hrací doby jsme měli pár pojišťovacích příležitostí, ale to už jsme slyšeli písknutí píšťalky rozhodčího a my mohly plně oslavovat triumf na HORKA CUP!!!

 

Ocenění hráčů:

  • Nejlepší střelec - M. Ježek
  • Nejlepší fanoušek - Indián
  • Nejhezčí branka - J. Smetana

MU dosáhlo 1.místa


"PRESTIŽNÍ"
Turnaj ve Strážném  

6.července

Soupiska:

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • Antonín Kodytek
  • Jan Jiřička
  • Viliam Ulrych
  • Píďa Nemohucí (odehrál pouze 2min. celého trunaje)

Střelci branek:

1. Jan Jiřička 8
2. Viliam Ulrych 3
3. Vít Kodytek 2
4. Antonín Kodytek 1

Zápasy v Tabulce
soupeř výsledek střelci
MU - Šimáci 2:1 J. Jiřička 2x
MU - Čabas 4:1 J. Jiřička 2x, A. Kodytek 1x, V. Ulrych 1x
MU - Klabzuba 5:0 J. Jiřička 3x, V. Kodytek 1x, V. Ulrych 1x
MU - Špindl 2:1 V. Kodytek 1x, V. Ulrych 1x
MU - AS Roma 0:0  

 

Reportáž

  •  

 

MU dosáhlo 1.místa


Turnaj v Bílé Třemešné

29.června

 

Soupiska:

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • Antonín Kodytek
  • Stanislav Zajíček
  • Viliam Ulrych
  • Jakub Klevcov
  • Jan Prokůpek
  • Vojta Jirák

Střelci branek:

1. Vít Kodytek 11
2. Antonín Kodytek 8
3. Jan Smetana 7
4. Viliam Ulrych 3
5. Stanislav Zajíček 2
6. Jan Prokůpek 1
7. Vojta Jirák 1
8. Jakub Klevcov 1

 

Zápasy v Tabulce
soupeř výsledek střelci
MU - Chance 0:2 -
MU - Vyhul Banda 4:0 A. Kodytek 2x, V. Kodytek 1x, J Smetana 1x
MU - Wait for it 0:0 -
MU - Bouzci 15:0 V. Kodytek 5x, A. Kodytek 2x, J. Smetana 2x, S. Zajíček 2x, V. Ulrych 2x, J. Prokůpek 1x, J. Klevcov 1x
MU - FC Úbislavice 4:0 V. Kodytek 2x, J. Smetana 1x, A. Kodytek 1x

Čtvrt-finále
MU - Restaurace Dubina            6:2          V. Kodytek 2x, A. Kodytek 2x, J. Smetana 2x

 

Semi-finále
MU - Chance      4:1     V. Kodytek 1x, A. Kodytek 1x, J. Smetana 1x, V. Jirák 1x

 

FINÁLE
MU - Chance 1:3 V. Ulrych 1x

 

Reportáž

  • Našim druhým letošním turnajem byl v B. Třemešné (DUBINA CUP), který už představoval větší prestiž, než jsme byli zvyklý. Tohoto turnaje jsme se zúčastnili před 4 lety, kde jsme bohužel s velkou konkurencí, už vypadli v první vyřazovací části. Letos jsme si více věřili a MU si hned vyzkoušela nové tváře (zásluhou V. Ulrycha), které přislíbili pomoc za honbou lukrativní trofeje v B. Třemešné. Systém hry: 4+1, hrací doba 2x 10minut.

 

  • Do brány se nám postavil zkušený brankář Jakub Klevcov, který mu tento post není opravdu cizí a byl na něho obrovský spoleh! Dalšími posilami byli pánové z Kuksu: Jan Prokůpek a Vojta Jirák. A snad poslední posilou byl vysloužilec S. Zajíček, který též přislíbil účast na tomto turnaji i za rizika svého menšího zranění.

 

  • Do prvního utkání jsme nastoupili proti Jaroměřskému dorostu, který si nazýval CHANCE. Každý kdo tento zápas viděl, by výhru přidělil nám, ale hold pro nás platilo pořekadlo: „nedáš, dostaneš“. Hned z úvodu jsme zahodili 3 vyložené šance a hra se postupně vyrovnávala. Do poločasu byl stav 0:0. Ve druhém dějství, jsme se soupeři přizpůsobili a šance na ohrožení soupeřovi brány byla minimální, kdežto u naší brány musel úřadovat J. Klevcov. Bohužel po zaváhání naší obrany se nakonec soupeři podařilo branku dát a my už ztratili sílu s tím něco udělat. Do konce utkání soupeř přidal pojistku a naše první utkání končí porážkou 2:0. Ve druhém kole jsme narazili na „oblíbený“ tým VYHUL BANDA. S tímto soupeřem jsme si lehce poradili a udělili mu čtyřbrankovou bídu. Tímto vítězstvím jsme si pozvedli sebevědomí a lépe se sehráli, protože v dalším utkání na nás čekal obtížný zápas s týmem Wait for it, který se skládal z několika jedinců z Hradeckého dorostu U19. Tento zápas byl velice vyrovnaný, šance byli na obou stranách, čili zápasu to dalo znamenitý náboj! Největší tutovku měl náš obránce A.Kodytek, který skvěle unikl obraně, ale nájezd na brankáře nezvládl a nakonec jsme se s tímto soupeřem rozešli smírně 0:0. V dalším utkání jsme se střetli s místním týmem nazývaným BOUZCI, který od nás vysloužil vysoký výprask 15:0! K tomu není snad víc dodat, soupeř nevěděl čí je! V posledním utkání jsme se střetli s týmem FC ÚBISLAVICE. Tento soupeř dlouho vzdoroval našim útočníkům, kteří nakonec dokázali dát čtyři branky. Stav utkání tedy 4:0 pro nás. Tímto zápasem jsme uzavřeli skupinu a obsadili jsme 3. příčku, kde nás díky počtu vstřeleným brankám přeskočil tým Wait for it.

 

  • V prvním vyřazovacím kole nás očekával tým Restaurace DUBINA, který se skládal z fotbalistů B. Třemešné. Tento tým dominoval vyspělou technikou, ale bohužel postrádal rychlost a bojovnost. Asi málo by tušil, že by tento tým zrovna MU vystřílela 6:2. Naši svěřenci se opravdu kousli a předvedli parádní výkon!!! 

 

  • Do dalšího vyřazovacího kola jsme se střetli s našim přemožitelem CHANCE. Toto utkání bylo též zajímavé, protože soupeř si na nás opravdu věřil a svými urážkami nás opravdu nažhavil na pomstu! V prvním dějství se hrálo opatrně, a postupně se vytvářeli šance na obou stranách. Ale jako první zasáhla MU, která vyrazila dech všem divákům  co zápas sledovali! V. Kodytek obelstil bránici hráče a naservíroval krásný pas před vápno, kde naši svěřenci doslova zahráli divadlo! Jako první se dostal k míči V. Ulrych, z první mohl lehce zakončit, ale volil variantu přihrávky volnému A. Kodytkovi, který si též nevěřil a ten zpětnou přihrávkou našel osamoceného J. Smetanu, který vzal vše na sebe a tvrdou ránou překonal brankáře. Do konce poločasu zvýšil naše vedení V. Kodytek. Ve druhé časti se opět hrálo nahoru a dolu, ale opět úřadovala MU. Přidala třetí branku a hájila vedení tak dlouho, dokud se soupeři nepodařilo snížit. Každý by čekal, že to soupeře nakoplo, opak byl pravdou. Hned z rozehry krásnou uličkou poslal V. Kodytek na V. Jiráka přesnou přihrávku a ten neváhal a poslal MU do vedení na rozdíl tří branek. Soupeř už do konce poločasu nic nevymyslel a my si připsali významný skalp Jaroměřského dorostu!

 

  • Každý by čekal ve finále asi místní tým Kubelků nebo Milwall, který v loňském roce byli ve finále. Letos jsme to my a tým FC Sylvárov. Tento tým posílený hráči z Miletína na nás má špatné vzpomínky, protože jsme mu vyfoukli prvenství v Kuksu. Letos to byli bohužel soupeř, který nás porazil s lehkou pomocí rozhodčího. V první dějství jsme převzali iniciativu a útočili na soupeřovu bránu ze všech sil, bohužel z toho bylo jen jedno brankové vedení. Ve druhém dějství nám soupeř v úvodu vedení obral a o pár minut později strhl vedení na svoji stranu. Když už byla jiskra naděje na vyrovnání, soupeřovi hráči zalehli míč v pokutovém území a bránili míč svým tělem! V tomto ohledu měl rozhodčí písknout evidentní penaltu, bohužel ten byl názoru, že jsme veškeré hráče asi s faulovali. Do konce hrací doby jsme hráli vabank, kde nám s útokem pomáhal i brankář! Soupeř chytře zdržoval a v poslední vteřině navýšil své vedení na rozdíl dvou branek. Finále končí porážkou 3:1. I když bylo znát zklamání, tak věřím, že kluci tu odvedli skvělou práci! Asi málokdo by čekal, že ManŽdírnice U. se dostane do finále!

MU dosáhlo 2.místa

zleva: V. Jirák, J. Prokůpek, V. Ulrych, V. Kodytek, A. Kodytek, J. Smetana, brankář: J. Klevcov


Turnaj v Horní Brusnici

25.května

 

Soupiska:

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • David Gabriško
  • Míra Lukeš
  • Viliam Ulrych
  • Jan Jiřička

Střelci branek:

1. Jan Jiřička 4
2. Viliam Ulrych 3
3. Jan Smetana 1
4. Vít Kodytek 1

Zápasy v Tabulce
soupeř výsledek střelci
MU - Partyzáni 3:1 Ulrych 3x
MU - Purťa Team 0:1 -
MU - Nečum 1:1 Smetana
MU - Vyhul banda 3:0 Jiřička 3x

 

FINÁLE
MU - Purťa Team 2:0 Jiřička, Kodytek

 

Reportáž

  • Prvním naším startem v letošním roce, byla cesta do H. Brusnice, kde jsme v loňském ročníků získali dlouho čekající první místo. Letos byl naším cílem toto prvenství obhájit!

    Do naší sestavy se vrátil jeden z členů, který se podílel na založení MU a tím byl samozřejmě V. Ulrych, který nabídl účast za honbou trofeje!

    Jelikož jsme se „opět“ nesešli ve větším počtu, museli jsme hrát, s tím co máme, což byli pánové: J. Smetana, J. Jiřička (čekal ho zápas za Strážné), V. Kodytek, V. Ulrych, a („po flámu“) M. Lukeš.

    V prvním zápasu jsme se utkali s týmem PARTYZÁNI, což byli, známe tváře z B. Třemešné. Na hrbolatém pažitu jsme tento tým lehce přehrávali a tvořili si slibné naděje, nikdo netušil, že je náš tým porazí 3:1, kde se do střelecké listiny zapsal hattrickem V. Ulrych. Ve druhém zápase na nás čekal finalista Purťa tým, který jsme v loni přehráli ve finále 3:0. Bohužel, dnes nám nepřálo v koncovce díky hrbolatému terénu a soupeř byl smířen i s remízou. Tento tým jsme defakto nepustili do větší šance, ale díky nekvalitnímu terénu byl přesto náš brankář (D. Gabriško) překonán, když putující míč na jeho nohu přeskočil a záhy ho do prázdné brány uklidil soupeř. Pro nás to byl šok a bohužel nás poté soupeř nepustil do žádné vyložené šance. Ve třetím zápase, jsme se utkali s týmem Nečum, který se skládal z místních hráčů. I u tohoto soupeře jsme měli též problémy s koncovkou a s ubývajícím časem dělali víc chyb než je zdrávo. Ve druhé části dějství nás málem srazili na kolena, když famózním lobem překonal střídajícího J. Jiřičku. Šlo do tuhého a my museli začít hrát, jinak by pro nás turnaj skončil, protože jiní soupeři by nám po druhém zavání utekli a nás by čekal jen souboj o 3-4 místo….. Čas nám pomalu a jistě vyprchával a my se snažili prolomit dobře chytajícího brankáře soupeře, to se nám naštěstí povedlo v poslední vteřině, když několikrát odražený míč (od tyčky a hráčů) doklepl do sítě J. Smetana!!! Díky němu jsme měli částečnou vstupenku do finále, kdybychom porazili tým Vyhul bandu. Poslední zápas jsme tedy sehráli s Vyhul bandou, kteří v dřívějších ročnících získali 2-prvenství, právě na úkor nás. S tímto týmem jsme velký problémy neměli a zlomili jsme tak smůlu v zakončení! Zápas se pro nás už od úvodu vyvíjel dobře a soupeře jsme porazili 3:0, když duo Jiřička – Ulrych, si hravě pohrávali s obranou, kde prvně jmenovaný dal všechny 3 branky!  I po emocionálních projevech soupeře, jsme nakonec zápas zvládli na výbornou!

    Finále dnešního ročníku byli zas týmy MU – Purťa tým, kde Purťa tým ještě neochutnal hořkost porážky, a my jím chtěli vrátit odčinění v zakl. skupině! První dějství jsme kontrolovali míč my a tvořili si slibné šance, soupeř hrozil z breakových situací, ale duo Kodytek-Smetana, byli všude včas! Do poločasu se stav neměnil a každý to viděl na penaltový rozstřel (kde jsme vyhořeli). V závěrečných minutách prodlužoval nakopávanými míči Smenata na Jiřičku a Ulrycha, těm chybělo menší štěstí v zakončení, ale v poslední minutě to tam naší borci sehráli bravurně, kde nás Jiřička poslal do vedení. Soupeř hru na poslední minutu otevřel a nám se podařilo naše vedení navýšit „zásluhou“ Kodytka. Soupeře to položilo na lopatky a my slavili druhý triumf v Horní Brusnici!!!!

MU obhájilo 1.místo




2012


Turnaj v Chodovicích

18.srpna

 

Soupiska:

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • Antonín Kodytek
  • Vladimír Středa
  • Daniel Ungr

Střelci branek:

1. Vít Kodytek 5
2. Jan Smetana 4
3. Antonín Kodytek 4
4. Vladimír Středa 4

 

 


Turnaj ve Ždírnici

28.července

12.ročník

 

Soupiska:

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • Antonín Kodytek
  • Jan Šneberk
  • Jan Janota
  • Petr Salač
  • Vladimír Středa
  • Martin Zaplatilek

Střelci branek:

1. Tomáš Hampl 8
2. Petr Salač 2
3. Antonín Kodytek 2
4. Jan Smetana 1
5. Jan Janota 1

 

Skupina B
MANŽDÍRNICE U. x PJUTI 0:0  
MANŽDÍRNICE U. x Olešnice 5:0 T. Hampl 3x, A. Kodytek, J. Smetana
MANŽDÍRNICE U. x Autostyl 2:1 A. Kodytek, T. Hampl
MANŽDÍRNICE U. x Rodinka 2:0 T. Hampl, J. Janota

SEMIFINÁLE
MANŽDÍRNICE U. x Hakamil 4:0 MU postupuje (T.Hampl 2x, P. Salač,J.Smetana)

FINÁLE
MANŽDÍRNICE U. x PJUTI 1:0 MU vítězem turnaje (P.Salač)

 

 

Komentář:

Tento turnaj pro nás začal velice nepříznivě, poněvadž tým PJUTŮ nám hnedle z lanařili dva útočníky (Z.Tauchmana a D. Ježka) a my museli za v času ještě sehnat náhrady. Naštěstí se vše vyřešilo díky J. Smetanovi, který domluvil dva hráče z Hostinného, a ti neměli problém nám obhájit ždirnický titul.

Letošní účast byla vyšší než ta loňská. Zúčastnilo se 10 týmů, proto se turnaj hrál na dvě skupiny. Z každé skupiny mohly postoupit dva týmy. Náš tým byl zasazen do skupiny B, kde nás čekali tyto soupeři: PJUTI, Autostyl, Olešnice a jeden tým, který se skládal z rodinných příslušníku M. Najmana a H. Jiřičky.

V úvodním kole nám los moc dobře nepřál a postavil nás proti PJUTŮM. Tento zápas byl na obě strany velice vyrovnané. Oba celky se snažili hrát opatrněji a neudělat nějak výraznou chybu. Do poločasu byl stav nerozhodný, ale zranění V. Kodytka donutilo změnit post obránce na brankáře. Toho soupeř chtěl do jisté míry využít, ale kluci z MU nedali tomuto soupeři žádnou větší příležitost! Do konce hrací doby se stav neměnil. Stav tedy 0:0. Druhý zápas nám do cesty za ziskem titulu vstoupil tým Olešnice, se kterým jsme si snadno pohráli a úspěšně porazili 5:0. Třetím soupeřem byl tým Autostyl, zpočátku to bylo velmi vyrovnané utkání, ale nám se do poločasu podařilo vstřelit jednu branku. Ve druhé dějství jsme soupeři darovali lacinou branku a zápas se lehce přiostřil, nakonec naší svěřenci do závěru hrací doby přidali druhou vítěznou branku, a tím se nám šance na postup zvýšila. Poslední důležitý zápas jsme sehráli s Rodinkou N. a J. „Důležitý“ protože, kdybychom s tímto soupeřem prohráli, tak by nás čekal konec turnajového klaní. Naštěstí do tohoto zápasu jsme vstoupili velice dobře a podařilo se nám vstřelit rychlé 2 branky. Do konce hrací doby jsme soupeře nepustili vůbec k míči a zápas jsme s přehledem zvítězili. Náš tým si tedy zajistil vstupenku do semifinále, kde nás čekal Hakamil!

Tento zápas byl pro nás velice důležitý, proto jsme ho nevzali na lehkou váhu. Od založení našeho klubu zde byla cítit rivalita těchto dvou týmů, ale teď k samotnému zápasu. Hned v úvodu jsme převzali iniciativu a vytvářeli si slibné šance, po chvilce se nám podařilo vstřelit kontaktní branku. Než se Hakamilští vzpamatovali, obdrželi hnedle druhou branku. Nutno podotknout, že všicci místní po druhé trefě nás hnedle kritizovali za agresivitu naší hry. Samozřejmě branka byla uznána a my v klidu mohli kontrolovat hru. Ve druhém dějství jsme byli opět aktivním týmem a přidali další dvě branky. Zápas jsme tak zaslouženě vyhráli 4:0!

Ve finále jsme „nečekaně“ narazili na tým PJUTI, ale zápas přerušil velmi vydatný déšť. Mezi týmy panovala dobrá nálada, proto se zkoušelo dohodnout, jak si první a druhé místo mezi sebou rozdělíme :D. Proti tomu byl rozhodčí „Jan Jiřička“, který i za nepříznivého počasí dal pokyn k sehrání tohoto finálového duelu! Zápas tedy započal. V úvodu se hráči museli sehrát s neupraveným terénem plné vody, tudíž v úvodu hry nepřineslo žádné výrazné šance. Hra se místy vyznačovala ve „válku v bahně“!!! Dokonce prvního dějství měli přece Pjuti navrch, a mohli několikrát skórovat! Proti byl však brankář (V.Kodytek),  který šance vychytal. Druhé dějství bylo o něco zajímavější, protože se našemu týmu, z autového vhazování podařilo vstřelit ukázkový gól!!! Zásluhu měla především trio Smetana, Kodytek  a Salač, kde poslední jmenovaný vstřelil veledůležitý gól!!! Hru jsme zaměřili především na defenzívu a bránili své těsné skóre. V samotném závěru měl na kopačkách Z. Tauchman vyrovnávací branku po „kyksu“ V. Kodytka, ale ten neuvěřitelným zákrokem dokázal míč zastavit na brankové čáře! Nakonec tým MU svůj jednobrankový náskok udrželi a mohli se radovat z obhajoby domácího poháru!!!

!MU obhájilo 1.místo!

 


Turnaj v Kuksu

7.července

7.ročník

Soupiska:

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • Antonín Kodytek
  • Libor Macek
  • Pavel Srubjan
  • Martin Klikar

Střelci branek:

1. Pavel Srubjan 11
2. Martin Klikar 10
3. Libor Macek 10
4. Antonín Kodytek 4
5. Vít Kodytek 3
6. Jan Smetana 3


Tabulka
MANŽDÍRNICE U. x Alkoholici 10:1 P. Srubjan 3x, J. Smetana 2x, A. Kodytek 2x, M. Klikar 2x, L. Macek 1x
MANŽDÍRNICE U. x FC Rasošky 5:0 M. Klikar 2x, L. Macek 2x, P. Srubjan 1x
MANŽDÍRNICE U. x Otřes Mozku 3:0 L. Macek 2x, P. Srubjan 1x
MANŽDÍRNICE U. x Kameni 2:0 L. Macek 1x, P. Srubjan 1x
MANŽDÍRNICE U. x FC Sylvárov 1:1 A. Kodytek 1x
MANŽDÍRNICE U. x Bílé Vrány 5:1 M. Klikar 2x, L. Macek 1x, P. Srubjan 2x
MANŽDÍRNICE U. x Hello Kitty 8:0 P. Srubjan 2x, J. Smetana 1x, A. Kodytek 1x, M. Klikar 2x, L. Macek 2x
MANŽDÍRNICE U. x Kuks 4:0 M. Klikar 2x, L. Macek 1x, P. Srubjan 1x
MANŽDÍRNICE U. x Dorost Dvůr Králové 3:4 V. Kodytek 3x

!MU obsadilo 1.místo!

Komentář:

Další tradiční turnaj byl pro nás naplánován do Kuksu, musím podotknout, nebýt Pavla Srubjana, tak se asi tohoto turnaje nezúčastníme, pověvadž sehnal za včasu posily! Jelikož se turnaje zúčastnilo 10 týmu, hrál se systém každý s každým.

První utkání jsme začali s týmem Alkoholici, který se tvořil z tělesně postižených hráčů, proto jsme hráli obezřetněji. S tímto týmem jsme si lehce pohráli a zaslouženě vyhráli 10:1. Do dalšího utkání jsme „přímo“ vlétli na tým Rasošky, kterým jsme nadělili 5:0, pro nás se turnaj vyvíjel celkem fantasticky! Po těchto dvou slabších soupeřů nás čekali první konkurenti. Prvním byl tým Otřes Mozku, který loni vyhráli tento turnaj. Zápas jsme začali ve své režii. Poté co byl rozhodčí přerušen cizími lidmi, se nám stala taková nepříjemná příhoda. Kliky stihl ještě včas odehrát autový kop, jenže náš brankář si nevšiml, že ten míč putuje do naší vlastní brány. Naštěstí tento „vlastňák“ nebyl uznán a hrálo se dál za vyrovnaného stavu, který vydržel do poločasu. Druhý poločas jsme začali o něco lépe, když se nám podařilo vsítit rychlý gól. Poté soupeř obranu více vytahoval a náš tým využíval těchto momentů, kde se mu podařilo ještě přidat dvě branky. Stav tedy 3:0 ve prospěch MU. Dalším pro nás oříškem byl známý tým Kameni (zde hrají Vilda Ulrych a Jirka Vohnout). Tento zápas byl po celou dobu vyrovnán, až k samému závěru se stav měnil, díky střelám z rohových kopů a nepozorností brankáře hostů. Posledním větším konkurentem byl tým FC Sylvárov, který nás loni připravili nečestným způsobem o druhé místo. I dnes byl tento zápas, s tímto soupeřem vyrovnaný. Když se nám konečně podařilo vstřelit branku, soupeř se nakonec hrací doby dočkal zaslouženého vyrovnávacího gólu, a oba týmy se tedy rozešli smírně 1:1.  Další tři zápasy byli pro nás jak třešničky na dortu, jen s tím, že jsme je díky špatnému rozlosování měli hnedle za sebou! I tak jsme měli síly je porazit! První tým Bílé vrány od nás dostal 5:1, druhý tým Hello Kitty 8:0 a Kuks 4:0. Závěrečný zápas byl už nad naše síly, a proto jsme odešli s jedinou turnajovou porážkou a to s týmem Dorostem z Dvora Králové. Stav tedy 3:4. I když jsme byli jednou poražený, tak to nijak neovlivnilo naše zasloužené prvenství, tudíž MU si odváží další první místo a to z KUKSU!!!


Turnaj v Hejtmankovicích

30.června - 1.července

2.ročník O´CUP

 

Soupiska:

sobota

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • Antonín Kodytek
  • Antonín Bluml
  • Tomáš Hampl
  • David Ježek

neděle

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • Antonín Kodytek
  • Daniel Ungr
  • David Ježek
  • Jan Jiřička
  • Jaroslav Jiřička

Střelci branek:

1. David Ježek 8
2. Vít Kodytek 5(-1)
3. Tomáš Hampl 5
4. Jan Jiřička 3
5. Jan Smetana 1
6. Antonín Kodytek 1

SOBOTA

Skupina B
MANŽDÍRNICE U. x Káňata 0:7  
MANŽDÍRNICE U. x SS Team 0:1  
MANŽDÍRNICE U. x S bídou 7 2:3 D. Ježek 1x, V. Kodytek 1x
MANŽDÍRNICE U. x Střelák 4:1 D. Ježek 2x, V. Kodytek 1x, T. Hampl 1x
MANŽDÍRNICE U. x Poker Face 9:0 D. Ježek 3x, T. Hampl 4x, V. Kodytek 2x

Komentář:

Druhý náš zúčastněný letošní turnaj nás zavedl až k Broumovu, který nám doporučil Dan Prokeš. Turnaj byl dvoudenní a zúčastnilo se ho okolo 20 týmu, tudíž to znamenalo „větší konkurence pro nás“! Náš tým byl zařazen do odpolední B skupiny, kde jsme se utkali s: Káňata, SS team, S bídou 7, Střelák a Poker Face.

První hrací den byl pro nás z počátku katastrofalní, než jsme se stačili ustrojit, hnedle jsme měli nastoupit proti Káňatům, kteří nám uštědřili velkou akci. Než jsme se vůbec sehráli a pochopili, že už hrajeme, prohrávali jsme už 7:0. Do závěru se stav už neměnil. Dalším soupeř byl tým SS Team, který byl loňským šampionem turnaje, proto jsme už hráli velice zodpovědněji. Par neproměněných slibných šancí nás bohužel stálo porážku, poněvadž v závěru hrací doby, jeden protihráč „nafilmoval až tak brutální faul“, který byl ve vápně. Autor penalty byl samozřejmě „tentýž herec hráč“ a zajistil svému týmu výhru 1:0 nad našim mužstvem. Třetí kolo nás čekal opět silnější tým a začali jsme se strachovat o postup. Proti MU stál S bídou 7. Tento tým dal hnedle v úvodu dvě branky a pro nás to znamenalo opět kolaps… Ale kluci MU se nevzdali a hnali se více dopředu. K samému závěru se podařilo vyrovnat, ale byl tu opět další zklamání a to penalta proti nám v úplném závěru. Nutno podotknout, že byla opět nezasloužená. Soupeř s ní vynaložil úspěšně a tým MU potřetí prohrává. Stav 2:3. Do čtvrtého zápasu jsme už vlétli s tím, že buď se vyhraje nebo frčíme domů! Proti MU stál Střelák, který jsme lehce deklasovali 4:1 a zvedli si týmovou morálku. Poslední závěrečný a postupový zápas byl proti Poker Face, který jsme rozstříleli 9:0. Tím byl postup zachráněn a my se mohli těšit na zítřejší finálové kola.       

 

NEDĚLE

Skupina C
MANŽDÍRNICE U. x Bimbítka 1:0 V. Kodytek
MANŽDÍRNICE U. x FC Vernéřovice 3:3 Jan Jiřička 2x, David Ježek 1x, V. Kodytek 1x vlas.br.
MANŽDÍRNICE U. x FK Mario 2:1 Jan Jiřička 1x, Jan Smetana

ČTVRTFINÁLE
MANŽDÍRNICE U. x Sestry v Akci 0:1 MU nepostupuje

7. - 8. místo
MANŽDÍRNICE U. x Bratři v lihu 2:1 Antonín Kodytek 1x, David Ježek 1


celkové umístění ostatní týmu najdete na:

http://nase.broumovsko.cz/fotbal/vitezem-2.-rocniku-turnaje-v-male-kopane-o-cup-se-stal-poradajici-tym-sestry-v-akci.html

 

Komentář:

V nedělním ránu jsme opět zavítali do Hejtmánkovic, kde jsme se zúčastnili dalších turnajových bojů. V mini skupině jsme narazili postupně na Bimbítka, FC Vernéřovice a FK Mario.

První zápas jsme začali proti Bimbítkam (a to musím říci, že naši opozdilci měli z pekla štěstí, pač se veškeré úvodní zápasy posunuli o 15min, kde jsme měli hrát v oslabení!). Zápas jsme zcela ovládali a soupeři nepůjčili míč, jenže se nám nepodařilo vstřelit branku. Nakonec nervozita klesla v samém závěru, kde kap. MU dál ušmudlaný vítězný gól. Další soupeřem byl FC Vernéřovice. Hnedle v úvodu jsme dostali dvě branky (druhá branka vlastní). Pak jsme začali soupeře více přehrávat a vstřelili rychlé tři branky, soupeři se nakonec podařilo vsítit vyrovnávací branku v samém závěru. Poslední zápas byl postupový, kde se nám postavilo mužstvo FK Mario. V úvodu jsme měli zápas v naši režii a nepustili jsme soupeře přes obranou linii. Po chvilce se našemu mužstvu podařilo vstřelit dvě branky a stáhlo se více dozadu. Soupeř začal více napadat a přidával víc na tlaku, posléze se mu podaří snížit na rozdíl jedné branky. Do závěru jsme si výsledek pohlídali. Tým MU tedy postupuje do čtvrtfinále!

V prvním vyřazovacím kole jsme narazili na tým Sestry v akci, který tento turnaj pořádali a byli též loňským finalistou. Zápas byl velice opatrný a MU do toho dalo opravdu vše! Náš tým měl více slibných šancí, ale ty nebyli využity. Když už to vypadalo na penaltový rozstřel soupeř zvýšil tlak a podařilo jsme mu vybojovat „opět“ v samém závěru pokutový kop, nešťastnou tečí rukou ve vápně. Bohužel soupeř tuto penaltu proměňuje a náš tým se loučí už ve čtvrtfinále, kde jsme si zahráli už o umístění 7/8 místo s týmem Bratři v lihu, který jsme porazili 2:1

 

!!!"ManŽdírnice U.  se umístila na 7.nístě"!!!


Turnaj v Horní Brusnici

19.května

Soupiska:

  • Vít Kodytek
  • Jan Smetana
  • Jan Šneberk
  • Jan Jiřička
  • Jan Janota
  • Vladimír Středa
  • Milan Ježek

Střelci branek:

1. Milan Ježek 10
2. Vít Kodytek 7
3. Jan Jiřička 5
4. Vladimír Středa 1
5. Jan Smetana 1
6. Jan Janota 1
7. Jan Šneberk 1



Tabulka B

ManŽdírnice U. FC Nekopnem si Brusnické Komando II
ManŽdírnice U.
10:1 8:0
FC Nekopnem si 1:10
0:2
Brusnické Komando II 0:8 2:0

Vyhodnocení skupiny
Pořadí Body Skóre
ManŽdírnice U. 6 18:1
Brusnické Komando II 3 2:8
FC Nekopnem si 0 1:12

 

SEMIFINÁLE
ManŽdírnice U.  x  Mašťáci 5:0 MU postupuje

 

FINÁLE
ManŽdírnice U.  x  Purťa Team 3:0 MU vítězí

!!!"ManŽdírnice U. vítězem turnaje"!!!

 

Komentář:

První letošní turnajek ManŽdírnice započal v Horní Brusnici, kde jsme se sešli v zajímavě sestavě. Na turnaj dorazilo dalších šest týmu, a tradičně se rozlosovalo do dvou skupin. Náš tým byl zařazen do skupiny B, kde nás čekali tyto soupeři: FC Nekopnem si a Brusnické Komando II. Do úvodního zápasu jsme prověřili tým Brusnické Komando II, které se především skládalo z místní vesnice a dostalo od MU pořádnou "bídu" 8:0 a to většinu šancí zahodil náš skvělý útočník M. Ježek. Dalším soupeřem byl FC Nekopnem si, který taky nějak neohrožoval a dostal ještě větší příděl branek. Bohužel jsme i jednu obdrželi po zmatku J. Janoty a J. Šneberka, který poslední jmenovaný vstřelil krásného "vlastňáka", konečný stav tedy 10:1 ve prospěch MU. Tímto jsme skupinu uzavřeli a usadili se na první příčce se 6 body a skórem 18:1! Do semifinálového klání na nás narazil tým Maštáci, kteří byli více fotbalovější, ale nestačili na skvělou posilu J. Jiřičky který posílil útočné řady. Už v úvodu zápasu jsme soupeře dostali pod tlak, a bylo otázkou času, kdy dáme branku, jenže soupeřův brankář místy snad i kouzlil a dokázal celých 5 min. držet nerozhodný stav! Po téhle pětiminutovce už bylo jasno, J. Jiřička zlomil prokletí a vstřelil první branku, to už soupeř polevil a valil se jeden útok za druhým a nedokázal vzdorovat rozjeté MU, výsledek 5:0!!! Ve finále jsme narazili opět na Purťa team, který nás v loňské sezoně přestřílel na penaltový rozstřel. Tento zápas pro nás začal velice dobře, když po faulu na J. Jiřičky se faulovaný postavil k přímému kopu a zařídil branku. Hru jsme zcela ovládali a podařilo se nám tento  jednobrankový náskok udržet do druhého dějství. Ve druhé časti jsme opět hru kontrolovali a soupeřovy nakopávané míče lehce sbíraly. Po chvilce se nám podařilo navýšit své vedení, díky lehké teči soupeře. V závěru se snažil soupeř ještě pohrozit, ale M. Ježek před koncem vsítil pojistku do klece soupeře a tím zápas končí 3:0 ve prospěch MU a dočkalo se 1.místa za poslední 3 roky!     

Momentky:

  • Premiérové utkání Vladimíra Středy.
  • Tým MU nedostal od soupeře žádnou branku (jediný Jan Šneberk překonal našeho golmana :D).
  • Míla Ježek poprvé na turnaji, kde nebyl ani nepožil alkoholové lahůdky.
  • Chvályhodný výkon J. Jiřičky.
  • Premiérové mistrovství na tomto turnaji!