DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 18.03.2020 15:27:13 

MANŽDÍRNICE UNITED

HISTORICKÉ UDÁLOSTI 2011-2014

 




KLMF 2014

Program nedělního dne uzavíralo finále, ve kterém se představily týmy, které ovládly celou ligu v posledních dvou letech. FK Tesla vyhrála svůj titul v roce 2012, následující rok se poprvé radovala ManŽdírnice United. Bilance ze základní části vyznívala jednoznačně pro ždírnické, vyhráli oba duely s celkovým skóre 17:1! I v samotném finále byly první, kdo se mohl radovat ze vstřeleného gólu. V osmé minutě se prosadil Antonín Kodytek, po kterém přidal další branku v minutě devatenácté Jan Smetana. Avšak v samém závěru vykřesal naději pro Teslu Jakub Link. Pár vteřin před odchodem do šaten vypálil z autu střelu, která se cestou otřela o ždírnického obránce. Jenže ve druhá půle už byla jednoznačnou záležitostí ManŽdírnice, která přidávala další a další branky a brankostroj se zastavil až na čísle 9! ManŽdírnice United se tak stala teprve druhým týmem historie, který dokázal titul vyhrát dvakrát a zároveň obhájit. Naposledy se to povedlo Hattricku Wanderers v roce 2009. ManŽdírnice tak bude mít šanci v příštím ročníku zkompletovat zlatý hattrick. Její hráči se tak navíc mohli radovat ze zisku zbrusu nového poháru a mají tu čest mít jako první svůj štítek se jmény šampionů na podstavci tohoto stříbrného krasavce. Tímto momentem byl zakončen zatím největší finálový den KLMF, který navštívilo včetně hráčů celkem více než 170 lidí. Na shledanou tedy v sezóně 2015, doufejme i s novými týmy!

ManŽdírnice United – FK Tesla 9:1 (2:1)
Góly: Jan Smetana 3x, A. Kodytek 2x, Jelínek 2x, Jiřička, Zajíček – Link

Sestavy:
MU: V. Kodytek – Brož, Jelínek, Jan Smetana, A. Kodytek, Středa, Jiřička, Drinka, Zajíček

Tesla: Draštík – Bíba, Bém, Horáček, Link, Vetter, Pryšinger, Sledzjuk, M. Srníček, D. Šimůnek, Šmelhaus, Vaňura

Rozhodčí: Vojta Hulík a Ruda Suk

Fotka pořízená uživatelem.

All-Stars sestava KLMF 2014

Ve třetím ročníku anktety, která proběhla přímo během Finálového dne, zvolili zástupci osmi zúčastněných týmů svými hlasy nejlepší sestavu uplynulého ročníku. Dva hráči dokázali svoje pozice v sestavě uhájit, ale objevily se v ní opět i nové tváře.

 

Brankář: Josef Draštík (FK Tesla)

Brankář poraženého finalisty dovršil zlatý hattrick, nikdo jiný v kategorii gólmanů ještě nezvítězil. Letos si třikrát připsal čisté konto a vychytal dva penaltové rozstřely ve čtvrtfinále a semifinále, ve čtvrtfinále s favorizovaným FC Balon v Labi si dokonce připsal rozhodující trefu.

Obránce: Jan Prokůpek (FC Balon v Labi)

Loni se v nejlepší sestavě objevil ještě v barvách FN Sobíci, letos už jako kapitán FC Balon v Labi, který dovedl k prvnímu místu ve skupině a vytvoření ligového rekordu. Nikdo ještě nedokázal základní skupinou proplout jen se samými výhrami. Jenže v play-off se svým týmem tvrdě narazil na pozdějšího finalistu FK Tesla a nakonec si se spoluhráči připsal jen 8. místo. Dokázal skórovat sedmkrát.

Obránce: Daniel Moravec (Melody Boys)

Po zisku mistrovského titulu v roce 2012, kdy byl v sestavě naposledy, přesídlil do nového klubu Melody Boys. V prvním ročníku se s nováčkem play-off nedočkal a sezónu dohrál opět v Tesle. Letos svůj domovský tým dotáhl za vytouženým cílem a cesta vyřazovací částí skončila až neúspěšnou penaltovou loterií v semifinále. Po těsném souboji o třetí místo na svou další medaili nedosáhl, i tak ale byl hlavním tahounem svého týmu za překvapivým čtvrtým místem. Sám přispěl devíti brankami a byl nejlepším střelcem svého týmu.

 

Útočník: Tomáš Drinka (ManŽdírnice United)

Nováček v týmu ManŽdírnice, které výrazně pomohl k obhajobě titulu mistra KLMF. Připsal si 24 branek a stal se králem ligových kanonýrů. Ve čtyřech zápasech se mu povedlo vstřelit čtyři a více gólů. V play-off se radoval pětkrát, z toho čtyřikrát v odvetě se Starci na chmelu, ve které tak vystřílel postup do finále.

 

Útočník: Matyáš Kazda (Starci na chmelu)

Mladý kanonýr v sestavě Starců v každém zápase táhl svůj tým a vždy patřil k nejlepším. Skórovat se mu podařilo čtrnáctkrát a prostřílel se tak na dělené třetí místo tabulky střelců. Je autorem dvou hattricků. Po stříbrné medaili přidal do sbírky bronzovou.

 

Útočník: Michal Langer (FC 4 Promile)

Bývalý hráč 1.FC Nemojov se pro letošní ročník objevil na soupisce FC 4 Promile a byl jedním z hlavních tahounů týmu, který se umístil na druhém místě ve skupině. Ve čtvrfinále si se spoluhráči vylámal zuby na Melody Boys, v duelu o konečné páté místo rozhodl hattrickem. O jeden zásah byl v týmové produktivitě na druhém místě, celkově se prosadil jedenáctkrát.



KLMF statistiky

Jméno Hráče

Počet branek

Počet zápasů

Žlutá karta

Červená karta

Hráč zápasů

Průměrné hodnocení

Tomáš Drinka

28

14

-

-

3

-

Marcel Brož

8

11

-

-

1

-

Vít Kodytek

4

15

-

-

3

-

Jan Jelínek

8

11

-

-

2

-

Miroslav Lukeš

1

5

-

-

-

-

Antonín Kodytek

7

12

-

-

4

-

Jan Smetana

16

10

-

-

4

-

Stanislav Zajíček

2

9

-

-

-

-

Vladimír Středa

-

15

-

-

2

-

Jakub Smetana

2

3

-

-

-

-

Vlastimil Porkert

-

2

-

-

-

-

Jan Jiřička

3 5 - - 2 -
 

Preview čtvrtfinále ManŽdírnice United - HC Milan

  • ManŽdírnice United po loňském celkovém triumfu ovládla i letošní tabulku skupiny A. Nikoho asi nepřekvapilo, že i letos se stala nejofenzivnějším týmem ligy (54 vstřelených gólů). Štafetu loňského nejlepšího střelce po zraněném Janu Jiřičkovi převzala nová posila Tomáš Drinka (17 gólů), kterého šestigólovým představením v poslední zápase stíhá Jan Smetana (celkem 12). V TOP 10 ligových střelců je ještě Jan Jelínek. Podle zákulisních informací se navíc možná chystá veliký návrat uzdraveného strůjce loňského úspěchu Jiřičky zpět do kádru. ManŽdírnice disponuje opět velice úzkou soupiskou, což červenobílý soubor moc nelimituje. I letos nadělovali desetigólové příděly, což odnesli Sobíci a Tesla. I další týmy až na úvodní bezbrankovou remízu přejeli ždírničtí s přehledem. Jediný tým, na kterém si letos vylámali zuby, byly FC 4 Promile. Ty favorita dokonce v obou případech o jednu branku zaskočily. U nich by asi jejich soupeř měl hledat inspiraci, jak zabránit hráčům United v obhajobě titulu.

 

  • Tím, kdo ManŽdírnici vyzve, bude trápící se HC Milan. Ten postoupil do play-off díky jediné výhře ve Vlčicích (když nepočítáme poslední kontumační), kde překvapil s angažováním gólmana Pepy Šimka. Tým srážela slabá koncovka a neproměňování šancí. Vždyť 7 vstřelených branek v sedmi zápasech je tristní bilance. Pro čtvrtfinále se do týmu vrací střelec Vojta Hulík, který léto strávil v Anglii, a všichni v týmu věří, že prolomí střeleckou nemohoucnost v pravou chvíli. Ostatně to se milanským v minulých letech dařilo, potrápit favorita po špatné základní části. Před dvěma lety vyřadili favorizovanou Lokomotivu, před rokem potrápili Teslu, když nezvládli až odvetu. Nejlepší střelcem týmu je s pouhými třemi zásahy Václav Hanuš, který je tak podepsán téměř pod polovinou gólů svého týmu. Obrana týmu také letos moc nevyniká, v kontextu své skupiny je druhá nejhorší. Proto bude zajímavé sledovat, jak si poradí s obávanou útočnou silou ManŽdírnice.

 

 

Šance na postup: 90% - 10%

   

 

Tip KLMF: Ten po mě nechtějte :) Věřím, že HC Milan svého favorizavaného soupeře co nejvíce potrápí a předvede výkony, za které se nebude muset stydět......

Autor: Peca Ponikelský

29. 5. 2014

Po týdenní pauze od zahájení nového ročníku KLMF, se vracíme na hrací plochy a náš tým má za úkol prověřit nováčka z Doubravic takzvané Piškotky. Počasí nám moc nepřálo a my měli problém zajistit vůbec domácí hřiště, k tomu ani nepřispělo sdružení hasičů, kteří si dovolili pozvat skupinu MEGADĚS a po svých závodech a radovánkách, do pozdních večerních hodin, za vydatného deště, nepřispívali ke kvalitě hřiště…. Nakonec se našla nějaká hratelná část a nám se podařilo hřiště, za podmínek zmenšení hrací plochy, přesunout jinam.

Předpokládaná sestava:

  • Vít Kodytek
  • Vladimír Středa
  • Vlastimil Porkert
  • Tomáš Drinka
  • Jan Jelínek
  • Marcel Brož
  • Stanislav Zajíček
  • Miroslav Lukeš
  • Jakub Smetana
  • Jan Smetana

Omluveni:  Antonín Kodytek, Jan Lukeš (vyřazen z kádru – nástup za FKDK „A“)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informace o průběhu zápasu se dozvíte v sekci: http://zdirnice29.wbs.cz/KLMF-2014.html




"Hodnocení sezony 2013"

Konec sezony 2013 se nam pomalu blíží ke konci a s ní samozřejmě ocenění hráčů za rok 2013. Již posedmé se scházíme u vyhlašování nejúspěšnějších jedinců v řadách MANŽDÍRNICE UNITED.

  • Letošní rok byl opravdu produktivní, náš tým se zúčastnilo 5 turnajů a KLMF! Ve všech soutěží jsme dosáhly na bednu, 5x jsme vybojovali prvenství a 1x jsme byli druzí. Dále se MU podařilo obhájit prvenství ve Ždírnici a tak splnila letošní předsezonní vyhlídky!

 

  • Pro nejlepšího hráče sezóny, budete již brzy moci hodnotit na našem webu!

Nejlepší brankář: Vlastimil Porkert – I přes řadu zranění, nám tento hráč híjil svatyni a velkou měrou se postaral o prvenství v KLMF.


Nejlepší obránce: Jakub Smetana – Letos to je bratr Honzy Smetany, když MU potřebovalo zatáhnout za záchrannou brzdu, postaral se o to tento hráč! Především proti FK Tesle předvedl pohledný výkon. Není mu však cizí střílet branky, na svůj účet si připsal 7 zásahů.

Nejlepší záložník: Jan Smetana a Antonín Kodytek – Tito hráči společnými silami hrozili soupeře po krajích, jejich centry a přihrávky rozhodli spoustu utkání.

Nejlepší útočník: Vít Kodytek a Jan Jiřička – Jeden se vyznačuje technikou, druhý zas tvrdostí a rychlostí, ale společně jsou největší „zabijáci“ v lize! Společně vstřelily neuvěřitelných 74 branek!

Nejlepší střelec: Jan Jiřička – Letos utekl všem, kdo mu stál v cestě. I když si před zápasem dal pár „kozlíků“, dokázal soupeři vstřelit 43 branek.

Nejlepší střelec do vlastních řad: letos nebyl žádný adept.

Nejlepší střelec „haluz“ gólů: Jan „HARRY“ Lukeš – nový hráč, který mohl nastoupit jak do brány, tak na post útočníka. Tento hráč vstřelil opravdu znamenité kousky, za sezónu se mu podařilo „haluzně“ vstřelit 2 branky.

Nejhezčí gól: Jan JiřičkaAsi si každý vzpomene na zápas s FK Teslou, když z voleje za půlicí čárou, překvapil všechny přihlížející a brankáře. Svojí dalekonosnou pumelicí, která skončila v horním růžku brány rozhodla postup do finále KLMF. A pozor, to měl v krvi nejméně 2 promile!!!!

Nejlepší zlepšení v sezoně: Vladimír Středa – Hráč, který už s námi vyhrává ("trpí"), už druhým rokem, se projevil nejlepším zlepšením v sezoně. Nejlepší utkání, kde zahrál bylo utkání proti Starcům ve Finále!!!


17.9.2013

MU slaví první titul v KLMF, tým Starce na Cmelu deklasoval 9:1!!!!




"Předsezoní vyhlídky 2013"

Cíle MU pro rok 2012

  1. Obhájit Mistrovský Titul ve Ždírnici
  2. Obhájit prvenství v Horní Brusnici
  3. získat ještě další trofeje v jiných soutěží či turnajů
  4. Navrh na nákup nových dresů
  5. Začlenit nové tváře do našeho kádru
  6. !Klubové vyhlášení!



"Hodnocení sezony 2012"

Konec sezony 2012 se nam pomalu blíží ke konci a s ní samozřejmě ocenění hráčů za rok 2012. Již pošesté se scházíme u vyhlašování nejúspěšnějších jedinců v řadách MANŽDÍRNICE UNITED.

  • Tento rok nám sice rozšířil sbírku trofejí, ale i tak jsme pocítili hořkost v lize KLMF. V KLMF jsme byli suspendování za hráče J. Jiřičky, který bohužel figuroval v nominaci FK Vrchlabí…. I přesto jsme neztratili chuť a sbírali trofeje na jiných turnajích! Letos se našemu týmu podařilo získat 4x zlaté prvenství a obhájit mistrovský titul ve Ždírnici!

 

  • Nejlepším hráčem pro tento rok se stal J. Smetana s neuvěřitelnými 370 hlasy a předčil tak ostatní hráče.

Nejlepší brankář: Vladimír Středa – o tento post bojoval s H. Janotou, kde nakonec rozhodl průměr obdržených branek.

Nejlepší obránce: Jan Smetana – již podruhé si vybojoval tuto zaslouženou pozici, za skvělou odvedenou prací pro MU.

Nejlepší záložník: Jan Jiříčka – hráč ,který měl přehled po všech stránkách, a který přispěl mnoha důležitými brankami.

Nejlepší útočník: Vít Kodytek – s velkým překvapením srazil konkurencí bratří ježků. Přispěl velkou měrou v počtu střelených branek.

Nejlepší střelec: Vít Kodytek – tento hráč se zapsal na listinu s nejvíce vstřelenými brankami.

Nejlepší střelec do vlastních řad: letos nebyl žádný adept.

Nejlepší nováček: Vladimír Středa – nový hráč ,který mohl nastoupit jak do brány ,tak na post obránce.

Nejhezčí gól:  -


"Předsezoní vyhlídky 2012"

Pánové a dámy letošní ročník nám přinesl mnoho změn jak v sestavě tak ve změně organizátorů v KLMF, pojďme si tyto události přiblížit....
 
Změny MU vnější:
  1. kapitán V.Kodytek (DEMON) se stal jeden z organizátorů KLMF
  2. proběhly velké změny v pravidlech KLMF
  3. KLMF nám "možná" umožní hrát domácí zápasy na Ždírnickým pažitu

Změny MU vnitřní:

  1. proběhlo nové angažování hráčů do MU
  2. nové posily pro KLMF
  3. proběhne anketa, kde se bude hlasovat o peněžních příspěvcích do klubové pokladny
  4. návrh na nové dresy (Hlasujte v Anketě)
  5. úpravy a dokončení hřiště ve Ždírnici na přípravu KLMF

Cíle MU pro rok 2012

  1. Vyhrát a obhájit pohár ve Ždírnici
  2. Vyhrát turnaj v Horní Brusnici
  3. získat ještě další trofeje v jiných soutěží či turnajů
  4. Navrh a popřípadě nákup nových dresů
  5. !Klubové vyhlášení!




"Hodnocení sezony 2011"

Začátek nové sezony 2012 nám pomalu začíná a s ní samozřejmě ocenění hráčů za rok 2011. Již popáté se scházíme u vyhlašování nejúspěšnějších jedinců v řadách MANŽDÍRNICE UNITED. Letošní ročník byl pro náš tým průlomový hlavně v turnajové části, do klubové vitríny přibylo šest  velmi cenných  trofejí. Manždírnice získala  dva mistrovské tituly, dvakrát dosáhla stříbrného postu a dvakrát bronzového postu. V Královedvorské lize malého fotbalu se tolik nedařilo, ne fotbalově, ale distancováni našeho týmu . Hlavní příčiny? Absolutní zmatek u pořadatelů, kteří  svým jednáním dohnala tento tým k vyřazení......  Králem roku 2011 se stal nováček Jan Smetana (HANEZ), anketu suše ovládl jako nikdo před ním. Kdo další se výrazně podepsal pod nezapomenutelný úspěch kolektivu, který se důrazně hlásí o místo mezi fotbalovými velikány?

 

 

Na našem vyhlašení samozřejmě nesměl chybět Hl. sponzor TOMAS s.r.o.   Našeho vyhlášení se nebojacně zmocnil Jan Lukeš, kde s přehledem celou akci doplnil veškerými potřebnými komentáři a doprovázel vyhlašovatelskými zkušenostmi celou akci.

 

 

imageNejlepší brankář

DEMON - Vít Kodytek

Na poslední chvíli zaplnil ožehavý post gólmana a vedl si výborně. Udržel si slušný průměr 1,3 inkasované branky na zápas a vychytal dokonce čtyři čistá konta na Turnajích. V KLMF si vedl obdobně, kde jeho průměr byl 1,8 ink. branky a tři čistá konta.

 

 

imageNejlepší hráč

HANEZ - Jan Smetana

Hlavním pilířem defenzívy. I když tento hráč je rozený obránce, podařilo jsme mu vsítit neuvěřitelných 12 branek za sezonu. Vyhrál anketu nejlepšího hráče pro rok 2011.

 

 

 

imageNejlepší střelec

DAVE - David Ježek

Chladnokrevný zakončovatel, našemu týmu často vylepšoval bilanci vstřelených branek. Jeho počet branek ustal na konečných 32 zásahů.

 

 

 

imageNejúžitečnější hráč

TOM - Tomáš Hampl

Jeho hra přinesla našemu týmu větší kompatibilitu, kde se nejvíce podílel na asistencích vstřelených branek. Tento hráč byl zvolen pomocí týmového hlasování.

 

 

 

!Další ocenění!

Nejlepší záložník: ČOPR – neúnavný dříč a mozek týmu

Největší palič: JEEEEŽA – předplacená kategorie, ukázku přirozeného talentu, ale když má vstřelit gól tak po něm asi chceme moc

Nejlepší střelec do vlastních řad: ač to zní neuvěřitelně, letos poprvé nepadl do vlastní branky čistokrevný vlastňák

Zlý muž: DEMON – 5 žlutých a 1 červená

Nejlepší nováček: HANEZ – zdařilejší přestup těžko najdete

Nejhezčí gól: DEMON – oku nejvíc lahodící zápis vzešel z Turnaje v Nemojově. Tvrdým bodlem z 15m trefil šibenici


Shrnutí 2011...

Nový blok - dvojitým kliknutím zde, zahájíte úpravu bloku...